Results 1 to 2 of 2

Thread: hotilor

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Apr 2014
  Posts
  1

  Post hotilor

  aratati-mi unde este in regulamentul vostru,pana la ce suma de deficit pot sa ajung,atata timp cat m-ati privat de a face transferuri ,de a vinde jucatori, de a cumpara jucatori,ca apoi voi ca niste hoti ce sunteti sa va permiteti sa-mi luati jucatorii pe care-i vreti si sa mi-i vindeti.De trei sezoane pun jucatori la licitatii ,dar voi nu mi-i puneti pe lista ,si pe urma veniti si-mi luati cei mai buni jucatori si mi-i vindeti dupa bunul vostru plac.Asa fac hotii ,mai ales ca toate acestea se intampla la orele 3-4 dimineata.Ati bagat voi bani in acest joc sa va puteti permite toate aceste hotii?
  Va bag in p.... da mamii voastre de hoti si banditi ordinari ce sunteti.Cred ca acesta este ultimul meu meci la acest joc,si dupa mine vor mai pleca multi .Blestemati sa fiti cate zile veti mai avea.Si apropo de astea cand am 3 rezerve si vreau sa vand un jucator, nu-mi permiteti,ca marimea echipei nu permite,dar voi cand mi-ati luat jucatorul si mi l-ati vadut ,s-a putut sa raman cu 2 rezerve.Pai vedeti ce sarlatani sunteti .Inca o data ducetiva unde v-am trimis si sa fiti blestemati toata viata voastra.AMIN.

 2. #2
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,897
  In primul rand nici nu ar trebui sa-ti raspund, ar trebui sa-ti dau BAN permanent si ceau. Daca mai injuri odata poti sa-ti iei la revedere de la forum.

  Doi la mana, ai ajuns pe minus, ai crezut ca poti sa stai asa la nesfarsit sau? In primul rand cand intri undeva citesti regulile jocului, dupaia daca ceva nu este in regula poti sa injuri cat vrei tu.

  Cum intri in joc la meniul principal de sus, ultimul buton este HELP/AJUTOR, acolo iti scrie clar, intr-un chenar rosu ca semn de avertizare, foarte mare, foarte estetic ca ai doar 7 zile sa-ti rezolvi problemele cu banii sau jocul iti va vinde jucatorii.

  O zi buna!
  Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook