Results 1 to 10 of 11

Thread: Intrbare intrebatoare..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Jucatorii de la academie se dezvolta mult mai rapid decat oricare jucator cumparat de la piata de transferuri/negocieri sau impresar de acea este si acea taxa.

Cel de 1,2 stele este recomandat sa-l vinzi pentru niste banuti, cel putin eu asa fac.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie
    Exista si posibilitatea ca unu din juniorii primiti sa fie si de nivelu' tau sau cu un nivel mai mic? Mersi de info chiar nu stiam faza cu juniorii ca se dezvolta mult mai repede.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Mihaiu Cristian Si Aurora View Post
    Exista si posibilitatea ca unu din juniorii primiti sa fie si de nivelu' tau sau cu un nivel mai mic? Mersi de info chiar nu stiam faza cu juniorii ca se dezvolta mult mai repede.
    Din cate am observat in ultima vreme eu am primit de 2 si 3 stele dar inainte primeam de regula unul de 2 stele si unul de 4.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie
    A mai patit cineva sa primeasca la un jucator rosu pt 2 meciuri dar nu a primit un galben timp de 24 de meciuri? Intreb pentru ca joc cu deposedare usoara/normala.