Salut, azi am dat pe oferta cu 30 de tokenuri, am bagat datele cardului (mastercard din Franta) si nu am primit tokenurile, dar am primit un e-mail ca din cont s-a extras suma de 3,67 euro. Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !
Salut, azi am dat pe oferta cu 30 de tokenuri, am bagat datele cardului (mastercard din Franta) si nu am primit tokenurile, dar am primit un e-mail ca din cont s-a extras suma de 3,67 euro. Va rog sa ma ajutati ! Multumesc !
De regula problemele acestea nu tin de noi, incearca sa-i contactezi pe cei care ti-au facut oferta, ei sunt responsabili.
Nu mi-a făcut nimeni nicio oferta. Eu am dat la ,, buy tokens" si am dat pe 30 tokens, dar nici pana acum nu le-am primit. Ce e de făcut ?
Sunt mai multe persoane care au păţit aşa şi în toate cazurile pe care le cunosc a fost din cauza bancii, mergi la banca şi întreabă ce-i de făcut sau trimite o sesizare chiar şi în limba română la support@nordeus.eu din păcate nu te putem ajuta pe forum dar te putem îndruma mai departe.
Am trimis e-mail, iar acum aștept sa imi răspundă cineva. Când voi primi un răspuns o sa revin aici cu un post