Pai sa va spun eu pe care le stiu.
Astea le am. (imaginile sunt luate de pe net...)
1.Totul sau nimic = Castiga ultima runda a licitatiei cu 0 jetoane ramase
2.Neinvins = Termina campionatul fara sa pierzi vreun meci
3.Retragere timpurie = concediaza un jucator care se retrage
4.Bataus = Jucatorii tai au obtinut 3 cartonse galbene intr-un meci la care ai participat
5.Dominatie = Domina un oponent intr-un meci la care ai participat (sa marchezi 5+ goluri)
6.Neobosit = Aranjeaza 5 amicale pe parcursul unei zile
7. 24/7 = Joaca Top Eleven 7 zile consecutive (sa intri in joc 7 zile consecutive)
Astea nu le am, dar am auzit de ele
8.Nu merge niciodata singur = Participa la un meci de-al tau pe cel mai mare stadion complet plin
9.Anturajul cred ca e asta si am auzit ca pentru deblocare trebuie ca 5 prieteni sa iti intre la un meci
10.Recensiunea este asta si trebuie sa pierzi un jucator din cauza deficitului bugetar
11.Cred ca asta se numeste zi neagra si trebuie sa fi dominat la un meci la care te uiti
12.De asta nu sunt 100% sigur - Obicei prost si trebuie ca un jucator sa scuipe un oponent
13.Nu stiu cum se numeste dar trebuie sa intrerupi o serie de 15 victorii a unui oponent
Doar imaginea asta am gasit-o
14.Binefacator - Trebuie sa trimiti un cadou oficial. Cred ca se refera la tricouri/embleme.
15.Incapatanat - Pentru asta am auzit ca trebuie sa ajungi in runda 50 la licitatie sau ceva de genul...
16.Nici asta nu stiu cum se numeste dar stiu ca trebuie sa castigi un meci de campionat fara atacant.
Astea sunt toate...16 sunt in total

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote