-
-
Grand Master
Asa-i sistemul facut, nimeni nu te obliga sa te joci. Sincer nici mie nu-mi convine dar asa-i facut jocul. Poate esti mai nou dar in urma cu 1 an si ceva era mult mai rau, la level 1 puteai sa intalnesti echipe de nivel 20+, asa am patit eu timp de vreo 15 sezoane, ce era sa fac?
Din pacate nu se pot reface extragerile din cupa.
Daca doresti un raspuns mai detaliat poti sa contactezi echipa de support la support@nordeus.eu .
-
nu stiu cine esti si ce rol ai in toata treaba asta dar daca ai ceva cunostinte despre logica in general si poate catusi de putina gandire,te rog sa imi spui cum poti atrage tu noi jucatori daca tu nu esti in stare sa gestionezi un pic si pe deasupra putina gandire logica de a da sanse unui jucator sa se bucure,cum crezi tu ca ca un jucator care se chinuie sa ia tokeni ca sa liciteze pe anumiti jucatori de valoarea maxima admisa lalicitatie pe nivelul respectiv,mai are chef sa joace sa cumpere tokeni,samd chiar crezi cai normal.
Tu dexemplu poti sa te bati cu Valuev sau cu Vladimir Kliciko in ring sportiv poti?deci este inegala masurarea de fortze este un furt de mandrie de constiintz si mai ales atunci cand ai rivali colegi de munca si vrei sa imi spui tu ca este normal?
-
Grand Master
Mda, nu-i chiar cum spui tu, gândeşte tu logic, Top Eleven cu toate aceste critici negative din partea unora, este lider detaşăt în topul jocurilor de genul, fără nici-un competitor real la acelaşi nivel, deci sunt metode de a atrage jucători.
Trebuie sa intalegi ca este un joc, toate jocurile de tip browser sunt la fel, poti incerca alte 10 jocuri de tipul celui de la Top Eleven si o sa vezi aceasi poveste. Asa au decis ei sa construiasca jocul, asa-i cel mai bine pentru ei (probabil).
Daca esti atent la joc si il analizezi bine poti sa-l modelezi dupa bunul plac, atat in cupa, cl si liga dar asta trebuie sa descoperi tu.