Results 1 to 4 of 4

Thread: Domnilor moderatori dv.sunteti corecti?sau va place sa va bateti joc de noi

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Jun 2014
  Posts
  2

  Angry Domnilor moderatori dv.sunteti corecti?sau va place sa va bateti joc de noi

  IN PRIMUL RAND VREAU SA SPUN CA SUNTEM UN COLECTIV DE ACOLODE UNDE LUCREZ EU CARE NE PLACE SA NE DISTRAM CU ACEST JOC SI NU SUNTEM PUTINI SA STITI!!!!!
  Deci nu mi se pare normal ca eu sa joc cu acest individ care nui pot scrie numele ca nu am caractere dar ar trebuii sa va uitati dv. Cum pot juca eu cu unul de nivel 16 care are si o calitate la echipa de 76,9 cu o valoare de 1,28 B $ eu unul credeam ca nu poate fi posibil asa ceva
  Va rog sa ne spuneti daca vreti sa nu mai jucam,si sa va lasam sa jucati numai voi.Daca sunteti corecti vreau sa refaceti extragerea pentru CUPA si sa imi dati o sansa,nu bag bani ca prostu ca sa-mi fac o echipa competitiva si sa va bateti joc de minesi sa stiti ca nu sunt singurul.Majoritatea colegilor bagam bani pentru ca ne place acest joc dar nu ne place sa fim bataie de joc .
  Sper ca cineva va avea bunul simtz si sa imi raspunda la aceasta problema

  First I want to say I am a team of ACOLODE where I work we like to have fun with this game KNOW AND WE ARE NOT LESS!!
  So it seems natural for me to play with the odd individual who can write the name of the character but I would need to look your How can I play one level 16 which has a quality team 76.9 with a value of 1.28 B $ I for one thought that may not be possible so
  Please tell us if you want to stop playing, and will let you play only fair you want to redo voi.Daca extracting header and give me a chance, no money bag fool to Make a competitive team and making fun of Mines to know that not only [B] [I]. most peers stuffing money because we like the game but do not like to be poking fun [/ I] [/ B].
  * I hope someone will have the good you must feel and I respond to this question
  Last edited by Daniel Sava; 06-30-2014 at 11:49 AM.

 2. #2
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,888
  Asa-i sistemul facut, nimeni nu te obliga sa te joci. Sincer nici mie nu-mi convine dar asa-i facut jocul. Poate esti mai nou dar in urma cu 1 an si ceva era mult mai rau, la level 1 puteai sa intalnesti echipe de nivel 20+, asa am patit eu timp de vreo 15 sezoane, ce era sa fac?

  Din pacate nu se pot reface extragerile din cupa.

  Daca doresti un raspuns mai detaliat poti sa contactezi echipa de support la support@nordeus.eu .
  Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  Jun 2014
  Posts
  2
  nu stiu cine esti si ce rol ai in toata treaba asta dar daca ai ceva cunostinte despre logica in general si poate catusi de putina gandire,te rog sa imi spui cum poti atrage tu noi jucatori daca tu nu esti in stare sa gestionezi un pic si pe deasupra putina gandire logica de a da sanse unui jucator sa se bucure,cum crezi tu ca ca un jucator care se chinuie sa ia tokeni ca sa liciteze pe anumiti jucatori de valoarea maxima admisa lalicitatie pe nivelul respectiv,mai are chef sa joace sa cumpere tokeni,samd chiar crezi cai normal.
  Tu dexemplu poti sa te bati cu Valuev sau cu Vladimir Kliciko in ring sportiv poti?deci este inegala masurarea de fortze este un furt de mandrie de constiintz si mai ales atunci cand ai rivali colegi de munca si vrei sa imi spui tu ca este normal?

 4. #4
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,888
  Mda, nu-i chiar cum spui tu, gândeşte tu logic, Top Eleven cu toate aceste critici negative din partea unora, este lider detaşăt în topul jocurilor de genul, fără nici-un competitor real la acelaşi nivel, deci sunt metode de a atrage jucători.

  Trebuie sa intalegi ca este un joc, toate jocurile de tip browser sunt la fel, poti incerca alte 10 jocuri de tipul celui de la Top Eleven si o sa vezi aceasi poveste. Asa au decis ei sa construiasca jocul, asa-i cel mai bine pentru ei (probabil).

  Daca esti atent la joc si il analizezi bine poti sa-l modelezi dupa bunul plac, atat in cupa, cl si liga dar asta trebuie sa descoperi tu.
  Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook