Page 13 of 21 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 121 to 130 of 203

Thread: Sezonul 56 - Sunteţi gata?

Apprentice Mihai Si Ioana Stan's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Incredibil, 5-1 impotriva locului 2, care a trecut pe 3, iar maine o sa jucam cu locul 3 care a trecut azi pe 2, deci 2 meciuri la rand cu locurile 2.

Daca castigam si maine, obtinem un avantaj de 7 puncte si campionatul ar fi ca si castigat.
    Mult succes!

Astazi am obtinut o victorie importanta in cupa 1-0 (tur), in campionat sunt pe primul loc la difernta de 1p de locul II si 3p de locul III,dupa amiaza meci greu cu ocupantu locului III, are echipa mult mai puternica de cat mine se vede ca baga bani in echipa si joaca 4-1-2-2-1V si eu 5-1-3-1( dl,dc,dc,dc,dr,dmc,mc,mc,mc,st) fara sageti rosii si albastre si nu sunt sigur daca ii fac fata tinand cont ca echipa mea are 99% 5stele, a adversarului si 6stele are cativa jucatori. Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi as fi recunoscator.
    Last edited by Mihai Si Ioana Stan; 08-17-2014 at 09:47 AM.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    La ora 2 o sa avem si primul meci, probabil un 5+ pentru noi, o sa ne deplasam la ultimul loc!

Dar mai tarziu vine primul meci din cupa, speram sa facem o figura mai buna decat in sferturi unde am trecut cu emotii 1-1 si 2-1.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Razvan15 View Post
    Attachment 27695
    cam asa stau pana acuma in campionat, ce parare aveti?
    in Liga Campionilor am ajuns in semi-finale, si in cupa am fost eliminat inca din preliminarii..
    Bravoo,pana acum stai foarte bine !
    Succes in continuare !

Rookie
    Am ajuns si eu in semifinalele Champions League dupa un 1-2 in tur si 3-1 in retur, per total 4-3. Sper sa ajung in semifinala pentru ca dau de cel mai greu adversar prezent in sferturi, dar plec cu prima sansa. In campionat am un singur egal si restul victorii, iar in cupa am fost eliminat in sferturi.

Rookie Oporanu Florin Danut's Avatar
    Mihai...incearca 3N-2(DML/DMR)-3N-2 alfel e greu in fata unuia care joaca 4-5-1V

Quote Originally Posted by Oporanu Florin Danut View Post
    Mihai...incearca 3N-2(DML/DMR)-3N-2 alfel e greu in fata unuia care joaca 4-5-1V
    Sper sa fie o idee buna ce ai zis tu, problema e ca al 2-lea ST nu are moralul ridicat e cam slab, ma gandesc ca nu da randament...

EDIT: Am stabilit echipa asa cum ai zis tu florin, acum sper sa dea roade chiar si un rezultat de egalitate as vrea. Am sa revin mai tarziu sa iti spun ce am rezolvat.
    Last edited by Mihai Si Ioana Stan; 08-17-2014 at 01:01 PM.

Quote Originally Posted by Oporanu Florin Danut View Post
    Mihai...incearca 3N-(DML/DMR)-3N-2 alfel e greu in fata unuia care joaca 4-5-1V
    Am incercat exact cum ai zis florin dar din pacate in primele 30min de joc am luat 2 goluri apoi an facut tactica mea care am zis mai sus si am mai luat un gol, oricum nu mai conta jucatori erau cu conditia la pamant. In fine echipa ExeSsy rMs se afla pe locul II acum la diferenta de 1p de lider si la egalitate de puncte cu cel care am jucat azi oponentu locului III dar eu avand un golaveraj mai bun.

sorry! nene..sa te uiti la statistici sa vezi cine a dat randament si cine nu...asa sti cum sa faci schimbari in care echipa

eu in campinat sunt la 10 puncte departare de locul 2...asa ca am 10 din 18 posibile...deci campionatul il am ca si castigat.
    In cupa joc in 30 min turul cu unul cu nivel mai mare si echipa mai puternica si adopta un 4141...deci joaca defensiv cu stil pe flancuri...deci va fi vorba de noroc

am pierdut 0-1...cu un gol din corner in min 3 ) dar la ratinguri unii jucatori care imi luau numai note de 8 si 9...acum au luat 5 si 6...asta inseamna ca in retur avem o sansa

Sezonul 56 - Sunteţi gata?-39c0057819e5aa647c9291577b60b356%5B1%5D.jpg

Page 13 of 21 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast