Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Cine mai doreşte, cine mai pofteste? Ar fi bine daca ai actualiza continutul depozitului,sa vada si lumea ce mai e de luat...
Salut,Mai ai unul din tricouri disponibile m1,m3,ml2,p1,p2,tr3,tr5 sa imi trimiti si mie,mersi
Vreau si eu Din oricare ... daca se poate . multumesc
Salut, imi poti trimite un tricou dintre: m4, m5 sau ml2?
Originally Posted by SuperDunk Ar fi bine daca ai actualiza continutul depozitului,sa vada si lumea ce mai e de luat... Am specificiat care mai sunt disponibile.
Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Tricouri care nu mai sunt disponibile (au fost oferite deja cadou): p1, p2, p4 h2, h3 m1, m3 s1 Aceste tricouri nu mai sunt disponibile.
Originally Posted by Human Salut,Mai ai unul din tricouri disponibile m1,m3,ml2,p1,p2,tr3,tr5 sa imi trimiti si mie,mersi Iti pot trimite ml2, trimite-mi un mesaj cu adresa ta de FB si o sa-ti trimit o cerere de prietenie de pe un cont numit Orlova Doi.
Originally Posted by Catalin Caty Salut, imi poti trimite un tricou dintre: m4, m5 sau ml2? Trimite-mi un mesaj cu adresa ta de FB.
Salutare, Vreo emblema diponibila ? Multumesc.
Ti-am trimis mesaj cu FB
Forum Rules