Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Ţi-am trimis. Multumesc frumos, am asortat tricoul cu emblema primita initial
Originally Posted by Catalin Joel Multumesc frumos, am asortat tricoul cu emblema primita initial Da făceau parte din set, ar fi ok dacă ar mai adăuga vreun tricou cu aceste culori.
Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook
DOAR ASTĂZI: Fiecare user care are peste 20 de posturi poate să ceară un tricou nou. Vă mulţumim! PS: Regula se aplică doar astăzi!
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin DOAR ASTĂZI: Fiecare user care are peste 20 de posturi poate să ceară un tricou nou. Vă mulţumim! PS: Regula se aplică doar astăzi! As vrea B4 ,daca se poate !
Originally Posted by Stratila Alexandru As vrea B4 ,daca se poate ! Ţi-am scris pe facebook.
Originally Posted by Stratila Alexandru As vrea B4 ,daca se poate ! Ţi-am trimis.
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Ţi-am trimis. Am primit-o ! Multumesc !
As vrea si eu B1 daca se poate.
Originally Posted by AmNNNez1c As vrea si eu B1 daca se poate. Lasă-mi un mesaj pe facebook sau adresa de FB.
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Lasă-mi un mesaj pe facebook sau adresa de FB. Am primit, mersi.
Forum Rules