Poate sa imi spuna si mie un expert cum sa joc? Mentalitatea echipei, liniile rosii, albastre. Asta este echipa mea.
Poate sa imi spuna si mie un expert cum sa joc? Mentalitatea echipei, liniile rosii, albastre. Asta este echipa mea.
Nu sunt un expert dar parerea mea: mentalitate ofensiva, stil de joc pe flancuri,pase mixte,deposedare normala,presing pe tot terenul,marcaj zonal. Sagetile sunt ok. Asta doar parerea mea!!!
Nu am jucat niciodata 4-4-2...nu am pareri despre ea nu o cunosc eu joc 4-3-2-1 ( dl dc dc dr, mc mc mc, amc, st st). Sfaturi antrenor: atatc puternic joc pe mijloc pase mixte marcaj zonal deposedare normal si contra atac . sageti rosii pe 1 mc si amc si am castigat campionatul sezonul trecut si acum sunt nivel 2 si merg foarte binee!! Poti incerca daca esti tentat. Mult succes!
Eu sfaturile antrenorului le am asa:
Mentalitatea echipei - Normala
Stil de joc - Mixt
Stil de presing - In jumatatea proprie
Stil de deposedare - Dura
Stil de pase - Mixte
Stil de marcaj - Zonal
Contraatac in forta
Pas la ofsaid
Schimba mentalitatea,pune atac puternic sau ofensiv. Deposedare normal. Cu deposedare dura primesti multe cartonase galbene chiar si rosii si oferi lovituri libere adversarului.
Uite sfatul meu !!
Mentalitatea echipei incerca sa o schimbi in functie de meci ,asta daca esti activ. Adica,daca joci cu unul mult mai slab calitativ ca tine joci cu atac puternic,daca aveti aproximativ aceeasi calitate joaca normal sau ofensiv(aici inerci si vezi care se comporta mai bine ) iar daca echipa adversa e mai buna joci mai mult defensiv ,cu unele schimbari spre normal !!
Sagetile sunt ok,dar nu pune rosii pe DR-DL ,lasa-i fara si pune sageata albastra pe ambii DC.
Stilul de joc la fel,il schimbi in functie de echipa adversa. Aici ai doua optiuni,sa joci mixt ,daca echipa adversa ocupa flancurile si acopera mai mult teren sau sa joci pe flancuri daca echipa adversa joca mai mult central(Ex. echipa adversa joaca 4-3-1-2 ).
Deposedarea pune-o normala,pentru a evita ca jucatorii tai sa obtina cartonase galbene sau mai rau eliminari !
Pasele sunt ok mixte. Poti incerca, daca ai bifat contra-atac sa joci cu pase lungi, si vezi la fel cum se comporta echipa !!
Sper ca te-am ajutat putin !
Bafta !