Am si eu o intrebare am avut pe un cont 53 Token si am cumparat un tricou oficial al lui Atletico Madrid, ce pot face sa il pot trimite pe alt cont?
Am si eu o intrebare am avut pe un cont 53 Token si am cumparat un tricou oficial al lui Atletico Madrid, ce pot face sa il pot trimite pe alt cont?
daca contul celalalt il ai in lista de prieteni...atunci il poti trimite cadou...dar sa fi atent sa nu il ai in folosinta...asa ca prima data trebuie sa folosesti alt echipament pt ca actualul sa ramana pe liber ca sa iti dea optiunea de trimitere ca un gift.
Bafta!
Il am in lista de prieteni, folosesc alt echipament, dar degeaba nu imi arata optiunea trimite...
Stiu, doar ca nu arata, astept raspuns de la cineva care stie.
Trebuie sa cumperi jetoane pe contul respectiv de cel putin aceasi valoare cu articolul pe care doresti sa-l trimiti.
De cand e chestia cu cumparatul de tokeni ca sa poti trimite?
Chestia asta cu cumparatul de tokeni e veche,cred ca e de la inceputul jocului.Daca Amnezzic vrea sa trimita tricoul de pe un cont pe altul trebuie sa achizitioneze tokeni de aceasi valoare cu a tricoului.De exemplu mai de mult am achizitionat tricoul lui AC MILAN,putand a-l trimite datorita achizitionarii mai multor tokeni pe parcurs.