Si am trecut in etapa urmatoare din Cupa,desi am luat prima infrangere din acest sezon.
3-2 la general
Si am trecut in etapa urmatoare din Cupa,desi am luat prima infrangere din acest sezon.
3-2 la general
Victorie importanta si neasteptata cu 7-0 impotriva locului 2 care a ajuns acum pe locul 4.
Maine avem cu noul loc doi, jucam in deplasare, o victorie ne-ar asigura 6 puncte avantaj.
Victorie cu 3-0 in campionat. Deseara la 19:33 meci usor in liga campionilor.
A inceput sa-mi mearga bine in campionat , nu am mai pierdut nici un meci inafara de cele 2 consecutive de la inceput dar tot la 4 puncte de lider sunt , sper sa-i iau locul chiar cand voi juca impotriva lui , ar fi revansa perfecta
In cupa am fost eliminat dupa doua infrangeri 1-0 si 3-2 ... deja m-am obisnuit sa fiu eliminat din cupa inainte de faza eliminatorie
In CL merge bine , azi se va decide daca voi termina pe locul 1 sau 2
Azi am facut egal 3-3 cu una din cele mai puternice echipe din campionat ! Sa speram ca locul 2 va lua bataie ,ca altfel pierdem primul loc !
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Victorie cu 1-0 in liga campionilor.. Echipa incepe sa mearga greu, 1-0 cu echipa ce in tur am batut fara probleme cu 6-0 iar in campionat doar 3-0 impotriva unei echipe de calitate 14. Sper sa nu am surprize pe viitor.