din pacate sirul viictorilor sa inchiat azi o data cu infrangerea suferita in fata lui alex cu 5-0.. noroc ca era doar amical.. ca mai apoi sa fac 2-2 in cupa cu o echipa inferioara echipei mele... dar asta e.. revenim in retur unde o sa jucam acasa
din pacate sirul viictorilor sa inchiat azi o data cu infrangerea suferita in fata lui alex cu 5-0.. noroc ca era doar amical.. ca mai apoi sa fac 2-2 in cupa cu o echipa inferioara echipei mele... dar asta e.. revenim in retur unde o sa jucam acasa
Infrangere in cupa cu 3-0 in deplasare, in 30 min am luat 3 goluri dupa de suparare am dat atac puternic insa nu s-a mai marcat. Pa pa cupa.. calitate 23,7 eu adversarii 24,8 si au avut jucator de 14 in primul 11.. *suparat, suparat sunt doamne iarasi* ) prea multa bere pe seara asta, noapte buna ..
Victorie in CL cu 2-1 in deplasare scor general 5-2 si victorie in campionat cu 5-0. N-am fost on la niciun meci si se pare ca merge cat de cat bine. maine urmeaza eliminarea din cupa insa sper sa merg cu cl-ul tot mai departe.
reluam sirul victoriilor cu scoruri cuprinse intre 5-0 si 10-0)
Merge foarte bine in campioinat deocamdata dar poimaine incep meciurile grele si primul ii chiar cu locu 1
Eliminat din CL in minutu 89' ... ma voi concentra 100% pe campionat pe care vreau sa-l castig
Bravo baieti.
Eu momentan imi mentin pozitia de lider in campionat,dupa ce ieri am castigat cu 5-0