Victorie in campionat astazi,cu scorul de 3-0 !
Victorie fara probleme in campionat cu 5-0. E posibil sa termin campionatul fara infragere sau egal, sau cel putin asta incerc.
Merci! Si egal daca fac v-a fi bine, atata timp cat nu pierd fiindca vreau realizarea "neinvins". Sezonul trecut n-am putut intra ultimele 2 meciuri iar in penultimul s-au accidentat 2 jucatori iar in ultimul am pierdut 2-0 impotriva unei echipe slabe fiindca eu am avut atacanti in aparare, am pierdut si primul loc la 1 punct diferenta..
Stiu cum e sa pierzi campionatu la 1 punct , am pierdut 3 campionate la rand in felu asta , 2 la un punct si unu la 2 puncte diferenta de lider ... primu din ele pierdut la un punct ma dus pe locu 3 chiar , castigatorul sa decis prin golaveraj ...
Am revenit.. deci sa va aratam si situatia noastra in liga, campionat si cupa!
In Cl ne merge foarte bine, 3 favoriti au fost deja eliminati, drumul pana-n finala e foarte accesibil!
Speram la o victorie mare in tur!
Poza este de ieri, astazi am mai adaugat o victorie, 1-0!
Foarte frumos PricopGeorgeCătălin , ce zici faci tripla si sezonu asta ?
Victorie cu 2-0 in campionat, un scor slab pot spune fiindca oponentul juca cu 1 fundas. Inanintea meciuliu am vindecat ml-ul si cand intru sa vad ce am facut la meci, dragul meu ml s-a accidentat din nou, pentru 6 zile de data asta.. La ora 4 am meci in CL sper la un rezultat bun.