Infrangere cu 3-0 acasa,si se pare ca vom avea cateva emotii la castigarea acestui campionat,pentru ca suntem la un pct diferenta de locul 2 si maine avem meci greu ! :|
Victorie mare azi cu un adversar care credeam ca imi va face probleme mari si care lui ar trebui sa-i multumesc ca a fost primu care la invins pe fostul lider si la detronat in favoarea mea ... i-am " multumit " cu un 8-0 )
Deja sunt campion cu o etapa inainte , nici nu ma gandeam la campionat pana acum 4 etape , am avut un noroc urias
TRIPLA CU NR. 2 E AICI
Am castigat si finala CL cu 2-1
Felicitari!!!
Eu nu am avut norocul tau.
Eliminat din Cupa in sferturi
Locul 3 in CL, pierdut la penalty
Iar in campionat primul loc cu 17 puncte diferenta de locul 2.
Sunt bucuros ca m'am axat de la inceputul sezonului pe campionat si am reusit. 3 sezoane si de 3 ori castigator al campionatului. Sezonul viitor nu voi mai avea treaba cu transferurile asa mult (am o echipa mai stabila) si sper sa incerc macar un prim loc in CL sau Cupa, pe langa campionat.
Sunt bucuros pentru 2 realizari frumoase in sezonul acesta: "Parcheaza Autobuzul" si "Joc Terminat"
La fel ca si sezonul trecut, doar locul 2 in CL, locul 1 in liga si locul 1 in cupa, asteptam sez. viitor, speram sa fie unul mai bun