Victorie cu 8-0 in liga campionilor. Am locul 1 asigurat in grupe avand in vedere ca ocupanta locului 2 a castigat doar cu un 2-1 impotriva aceeasi echipa.
Victorie cu 8-0 in liga campionilor. Am locul 1 asigurat in grupe avand in vedere ca ocupanta locului 2 a castigat doar cu un 2-1 impotriva aceeasi echipa.
Sezonul asta ma voi axa pe campionat la fel ca in ultimele sezoane ... in Cupa si CL am adversari puternici
In campionat pana acum am 2 victorii dar maine si poimaine am 2 meciuri grele
In cupa am pierdut cu 2-1 in deplasare , sa vad ce reusesc sa fac maine dar oricum nu cred ca voi ajunge prea departe
In CL am o infrangere si o victorie azi si sper la un loc 2 dar probabil voi fi eliminat in prima sau a doua runda eliminatorie avand in vedere ca am adversari mai mari la lvl ca mine ...
Victorie in campionat cu 4-1. Ce-i 2 pe care i-am transferat joaca de minune, in 3 meciuri au primit nota 9.
Meci greu dar victoria este a noastra!
Ieri am batut cu 4-0 in Cupa si 6-0 in campionat,iar azi am castigat cu 4-1 in deplasare in campionat !
Pana acum totul e bine !
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Azi am inceput ziua cu o victorie in campionat,3-0 pe teren propriu !
Inca o infrangere in campionat 2-3 dupa ce am condus cu 2-0 si sunt la distanta de 6 puncte fata de primele 3 locuri , daca nu fac nimic cu celelalte 2 favorite va fi un sezon ratat pentru mine
Victorie in campionat cu 5-1 dupa ce am fost condus prima repriza cu 0-1. La ora 17 am meci in cupa unde in tur am facut 1-1, sper sa scot un rezultat bun acasa.