Results 1 to 10 of 243
Like Tree48Likes

Thread: Sezonul 57 - Sunteţi gata?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    Orice e posibil. In primul meci au aparut din senin ca s-au accidentat fara sa fie vreo faza insa am observat ca nu scrie despre toate fazele din meci asa ca probabil s-au accidentat atunci. Iar la corner mi se pare ciudat, adica bati primul corner si un jucator respinge iar in corner (urmeaza din nou corner pentru..) sansele de a da gol sunt de peste 90%, mai ciudat e cand bati lovitura libera de pe stanga/dreapta si centreza in careu iar un jucator respinge in corner apare iar replica respectiva (urmeaza din nou corner pentru..) )

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع View Post
    Orice e posibil. In primul meci au aparut din senin ca s-au accidentat fara sa fie vreo faza insa am observat ca nu scrie despre toate fazele din meci asa ca probabil s-au accidentat atunci. Iar la corner mi se pare ciudat, adica bati primul corner si un jucator respinge iar in corner (urmeaza din nou corner pentru..) sansele de a da gol sunt de peste 90%, mai ciudat e cand bati lovitura libera de pe stanga/dreapta si centreza in careu iar un jucator respinge in corner apare iar replica respectiva (urmeaza din nou corner pentru..) )
    Da stiu,imi dau palpitatii aceste replici )

Si am trecut in etapa urmatoare din Cupa,desi am luat prima infrangere din acest sezon.
    3-2 la general

Quote Originally Posted by Stratila Alexandru View Post
    Si am trecut in etapa urmatoare din Cupa,desi am luat prima infrangere din acest sezon.
    3-2 la general
    Felicitari pentru calificare!

Quote Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع View Post
    Felicitari pentru calificare!
    Merci !
    Pacat ca a fost printr-o infrangere ! :|

Quote Originally Posted by Stratila Alexandru View Post
    Merci !
    Pacat ca a fost printr-o infrangere ! :|
    Asta e, eu am inceput primul meci din cupa pierzand acasa cu 1-0 si am zis "sa-mi bag .. iar sunt scos din prima" in retur am batut 8-1.. Oricum, bafta in continuare!