2 victorii din nou.. in CL si campionat
2 victorii din nou.. in CL si campionat
Azi victorie in campionat cu 2-0 si ne mentinem pe primul loc !
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Victorie neasteptate in Liga campionilor cu 3-1 acasa. Am deschis scorul prin dmc-ul Ioannou iar 7 minunte mai tarziu ml-ul meu se accidenteaza din senin cum mi se accidenteaza mie de obicei jucatorii si stau 2 minunte sa ma gandesc ce bag in locul lui, timp in care iau golul egalizator. Il bag pe mc-ul Selmani care reuseste golul de 2-1 iar Muller incheie meciul dintr-o lovitura libera de prin 80. \O/
La ora 21:18 meci usor in campionat cu ocupanta ultimului loc. Locul 2 era sa se incurce cu locul 8.
Victorie in campionat vs locul 9 cu 4-1. Am reusit sa nu iau cartonas asa ca am reusit sa recuperez ml-ul de 31 calitate pentru meciul de diseara, un meci greu in cupa impotriva unui adversar cu mult peste mine.
alex...chit ca as vrea sa te bat in amical.. nu am sanse.. macar le cresti moralul jucatorilor)
din pacate sirul viictorilor sa inchiat azi o data cu infrangerea suferita in fata lui alex cu 5-0.. noroc ca era doar amical.. ca mai apoi sa fac 2-2 in cupa cu o echipa inferioara echipei mele... dar asta e.. revenim in retur unde o sa jucam acasa![]()