Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 71 to 74 of 74
Like Tree12Likes

Thread: Toate cele 16 realizările ascunse - lista completă.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by Mihai93 View Post
    - Învinge un adversar cu o serie de cel puțin 15 meciuri consecutive câștigate.

A incercat cineva in amicale? Sau merge doar intr`un meci oficial ?
    Doar meciuri oficiale

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Quote Originally Posted by Mihai93 View Post
    - Învinge un adversar cu o serie de cel puțin 15 meciuri consecutive câștigate.

A incercat cineva in amicale? Sau merge doar intr`un meci oficial ?
    Realizarea asta trebuie sa ai noroc sa o faci , nu trebuie sa castigi tu 15 meciuri consecutive conta unui adversar , am incercat si eu si nu merge
    Trebuie sa ai noroc sa joci cu un adversar care are cel putin 15 meciuri ( oficiale ) fara infrangere si tu sa-l bati ( tot intr-un meci oficial ) , cand am facut eu realizare asta , la inceput nici nu am stiut cum am reusit

Apprentice Mihai93's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan Astefanei View Post
    Realizarea asta trebuie sa ai noroc sa o faci , nu trebuie sa castigi tu 15 meciuri consecutive conta unui adversar , am incercat si eu si nu merge
    Trebuie sa ai noroc sa joci cu un adversar care are cel putin 15 meciuri ( oficiale ) fara infrangere si tu sa-l bati ( tot intr-un meci oficial ) , cand am facut eu realizare asta , la inceput nici nu am stiut cum am reusit
    Mi-am dat seama ca eu trebuie sa inving un adversar cu 15 meciuri consecutive castigate.. captain obvious . Intrebam doar daca pot realiza asta intr-un meci amical, dar ma lamurit Dranca Paul si am incercat eu azi cu un prieten si nu merge. Oricum, multumesc

Apprentice Mihai93's Avatar
    Am facut realizarea cu autobuzul in poarta, sa castig un meci fara sa folosesc atacanti. Si surpriza .. am jucat mult mai bine fara )
    Toate cele 16 realizările ascunse - lista completă.-screenshot_2015-03-27-13-13-23.jpgToate cele 16 realizările ascunse - lista completă.-screenshot_2015-03-27-13-12-56.jpg

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678