Deoarece sunt un fain inrait al tricourilor si emblemelor ma gandesc sa facem fiecare screen-uri sau un video cu ce embleme si tricouri avem achizitionate.
Acesta este depozitul meu.
Deoarece sunt un fain inrait al tricourilor si emblemelor ma gandesc sa facem fiecare screen-uri sau un video cu ce embleme si tricouri avem achizitionate.
Acesta este depozitul meu.
Last edited by Zaharia Cristian; 09-13-2014 at 01:49 PM.
Si mie imi plac echipamentele dar sa fie pereche sau macar sa aiba o legatura tricourile cu emblema
Am postat si eu depozitul echipei mele la " Vitrina echipei " , cei interesati o pot vedea aici: http://forum.topeleven.com/vitrina-e...c-phoenix.html
Din pacate nu pot sa dau nimic din depozitul meu nici daca as vrea fiindca tot ce am , am primit de la prieteni , rude , colegi pe care iam ajutat cu jocul si ei m-au rasplatit
Astept cu nerabdare sa vad depozitul lui Catalin
Am inceput sa colectionez tricouri inca de la inceput, scopul initial a fost sa colectionez toate variantele posibile de tricouri albastru/negru; negru/albastru iar cand am reusit am zis ca vreau mai mult si am inceput sa colectionez rosu/negru; negru/rosu, dupaia ne-am mutat la emblemele premium iar apoi catre cele oficiale.
Mai tarziu revin cu un video....