Partial adevarat dar nu in totalitate ... si mie mi se intampla asa dar in ultimele 2 sezoane am facut in asa fel incat calitatea generala a echipei sa fie de 3 stele ( sezonul asta am avut 2 dar foarte apropiat de 3 stele ) si tot cu adversari mai mari ca mie am cazut in cupa chiar si in campionat si Champions League , ma gandeam ca sezonul trecut sa intamplat dar si sezonul asta tot acelasi lucru ... credeam ca daca imi fac calitatea generala cat mai mica voi avea adversari cu un lvl sau 2 mai mici ca mine ( in special in cupa ) dar tot adversari mai mari ca mine am avut sau acelasi nivel dar de 4-5 stele ...
Ca drept dovada voi pune un print cu un adversar din campionat in care se va vedea diferenta de calitate ( la inceput am avut calitatea mai mica dar am facut 4 transferuri )
Asta ii adversaru care m-a batut azi in campionat dar am si adversari de 5 stele si intradevar si de 3 dar doar 5 si din astea 5 doar unu are calitatea mai mica ca mine ...
Nu vreau sa ma plang ( in caz ca asta credeti ) am vrut doar sa spun ca avand calitatea generala a echipei mai mica nu-i neaparat sa ai adversari mai slabi in nici un gen de competitie ... eu am incercat treaba asta cu calitatea mai mica sperand ca voi face ceva in Cupa , nu am mai trecut mai departe de Optimi inca de cand eram in sezonul 5)))