CL - sferturi
Campionat - prima victorie dupa vreo 8 etape.
Cupa - eliminat din primul tur.
CL - sferturi
Campionat - prima victorie dupa vreo 8 etape.
Cupa - eliminat din primul tur.
Inca un egal in campionat dar deocamdata-i bine ca ma mentin pe locu 1
Sa vad ce fac azi in CL dupa eliminarea de ieri din cupa ...
3 egaluri la rand in campionat.... ciudat
0-0 cu locul 2 si inca o accidentare.
Victorie cu 4-0 in campionat, raman pe primul loc, 1-0 in UCL cu un pas in semi-finale.
Ultimul meci...
0-0 bonus posesie +15%.
Posesie 59-41,aici e ceva ce nu pot sa inteleg...
Cand chiar vrea Nordeus sa te tina pe tusa,te tine si nu ai ce sa faci.
Referitor la alte probleme ale mele,din discutiile cu Pricop mi-a zis "vezi poate ai jucatori care joaca prost si doar unul te poate trage in jos",bun am schimbat jucatorii care jucau prost,e a 3a echipa care o fac sezonul asta,m-am spart de tokeni,cu bugetul sunt low tinand cont ca e sfarsitul sezonului aproape.
In ultimele 8 etape am 7 egaluri,si aici ma refer in campionat ca in liga merg bine,in liga bat echipe de 5 stele calitate 59 pe unul care baga tokeni maxim si avea jucatori numai cu abilitati.
Ma oftic doar ca pierd sezonul asta,pe de o parte imi place ca e foarte echilibrat,sunt echipe bune dar ala de pe primul loc la mine e de 4 stele,si mai inteleg ca nu trebuie sa iau primul loc mereu dar nici chiar asa....
Singura banuiala a mea care e,am dat niste mailuri la nordeus la suport,nu i-am injurat sau jignit dar i-am luat putin mai tare si de atunci nu mai pot sa leg 2 victorii in campionat cu echipe de ****...
P.S : ca sa nu mai zic,ca in tur l-am batut la el acasa,in amicale ii dau de il indoi numai 3-4 la 0,nu ca ar conta prea mult dar...
Last edited by LeonardStefan; 11-07-2014 at 06:30 AM.