Baga-ti un DML si DMR, un AML SI AMR si atunci sa dai atac pe flancuri sa vezi diferenta.
Ba baiatule e mare diferenta dintre un amc si un aml...El zice ca are amc-aml,cum ar trebui sa joace pe flancuri cu un aml???
Daca nu te pricepi,de ce te bagi???
Si cum a zis si Amnezic,sa schimbe tactica,si sa scoata amc-ul care nu joaca nimic,sau sa joace 4-2-3-1...
Pai cum sa nu le umpli frigiderul la astia de la Nordeus ?
Mai dai in familia lor cu jocul lor,cateodata chiar am impresia ca isi bat joc de mine.
Am 5 meciuri care le tin eu minte doar,in care iau gol in min 89-90,mai dale dreaq ca nu cred ca am eu ghinionul asta sa iau gol numai in minutele astea,nu se poate frate...am nervi maxim.
Nu mai am mult si le trimit un mail la Nordeus si le umplu frigiderul bine bine sa stiu ca ma baneaza sau fac ceva,sa nu ma mai lase sa joc niciodata,ca e prea de tot...
Vreo 5 meciuri in care iau gol in minutele 89-90
Un meci conduc primesc penalty si ala ia rosu,inscriu 1-0 si iau bataie cu 2-1,in total am vreo 3meciuri in care conduc 1-0 si iau bataie cu 2-3 la 1.
Alt meci conduc 2-0 si iau bataie la mine acasa 3-2,adversarul calitate 45 eu calitate 57,la ora actuala ala e pe ultimul loc.
La ora actuala din ce vad pe forum cred ca sunt cel mai defavorizat,si in conditiile in care calitate medie am peste toti,hai inteleg pierzi un meci,faci egal,pierzi 2-3 meciuri dar nu 10...si nu in modul asta.