Frate am tot dat add la oameni care i-am vazut activi pe la licitatii,prieteni ai prietenilor mei care jucau si erau online,am stat sa ii sustin ca sa vada si ei si sa ma sustina inapoi dar nimeni nimic...tot 2-3 prieteni ma sustin + de pe contul meu secund,in rest daca se nimeresc in plus 2-3 e bine,si am 80 de prieteni in lista...Zici ca a dat strechea in ei.
Oricum am ajuns la concluzia ca orice ai face,daca jocul vrea sa te tina pe loc te tine,eu cu 15% posesie am avut 53-47 posesie in joc cu un adversar mai slab ca mine,jocuri pierdute in ultimele minute cu roboti,sau m-au egalat in ultimul minut.
Am mai vorbit cu cativa prieteni si la fel fac,te tine si jocul asta pana la un anumit lvl apoi te cam forteaza sa bagi tokeni,daca nu bagi tokeni te face cu capul si ori alegi sa continui si sa te multumesti cu locurile 10 + ori te lasi....
Eu daca iti arat clasamentul la mine te inchini,o echipa de 3 stele a fost vre 15 etape pe primul loc,abia acum a facut cateva meciuri proaste si a cazut pe 3,dar nu e normal frate....si in meciul direct am zis-o de nush cate ori si repet,conduceam cu 1-0,el cu cartonas rosu si ma bate cu 2-1 in min 80 si 88,2 suturi pe poarta si zbang...pai cum sa nu innebunesti ?
Daca stau sa fac printuri la fiecare meci o sa te inchini credema ce o sa vezi,nu sunt nici eu nebun inteleg ca trebuie sa mai si pierzi,nu vreau doar locul 1 ca stiu ca nu se poate,dar nici asa...sunt pe locul 10 si ma chinui,o perioada am stat numai pe locul 15 (penultimul) si abia abia am reusit sa urc si eu...
Eu tot tind sa cred ca top11 se razbuna pe mine,eu le-am dat cateva mailuri mai acide in care i-am acuzat,la modul frumos fara jignii dar i-am acuzat,si sincer cred ca se razbuna pe mine.
Sezonul trecut am condus campionatul 23 de etape,meci direct cu locul 2 echipa de 3 stele eu de 5 stele,mi-a dat 3-0 sec la mine acasa si urmatoarele 2 etape s-a mai incurcat omu dar eu nu am mai reusit sa bat nici o echipa....
Am trecut peste,vine sez 8 si uite ce se intampla...