Results 1 to 10 of 258
Like Tree40Likes

Thread: Sezonul 59 - Sunteţi gata?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Leonard ,tocmai ce am batut unu de calitate 26.5 si eu deabia am 24 .5 ,conteaza mult in algoritmul de calcul al jocului si premele care le dai (am dat pentru victorie 60k ) si am castigat cu 5-2 contra lui ala si am jucat si in deplasare in sferturile de finala ale cupei .Deci pe langa tactica mai sunt o gramada de alti factori care iti pot influenta calitatea jocului. Cum ar fi moralul ,odihna,notele anterioare care le ia acel jucator si multi alti :d

Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    Quote Originally Posted by Savastre Dorian View Post
    Leonard ,tocmai ce am batut unu de calitate 26.5 si eu deabia am 24 .5 ,conteaza mult in algoritmul de calcul al jocului si premele care le dai (am dat pentru victorie 60k ) si am castigat cu 5-2 contra lui ala si am jucat si in deplasare in sferturile de finala ale cupei .Deci pe langa tactica mai sunt o gramada de alti factori care iti pot influenta calitatea jocului. Cum ar fi moralul ,odihna,notele anterioare care le ia acel jucator si multi alti :d
    am prima la maxim, jucatorii am schimbat 4 si astia adusi tot note slabe iau. moralul si odihna maxim au fost la penultimul meci unde abia am dat 1-0. in fine, daca o v-a continua tot prost pur si simplu voi lua alta echipa.

Victorie cu penultimul loc 7-0. cel mai mare rezultat de pana acuma ) insa 2 accidentati.. Ma mir ca am dat mai mult de 2 goluri .. )