Nu imi vad prietenii de pe facebook cand joaca sau cand joc eu nu pot sa ma sustina si invers. Va multumesc daca poate sa ma ajute cineva.
Nu imi vad prietenii de pe facebook cand joaca sau cand joc eu nu pot sa ma sustina si invers. Va multumesc daca poate sa ma ajute cineva.
Inseamna ca nu sunteti pe acelasi server.
cum pt sa mut server-ul sau o solutie
Nu cred ca este vreo solutie. Dar sa raspunda un mod, el stie mai bine.
Nu sunteti pe acelasi server...Si nu cred ca este posibil sa te muti pe serverul prietenului/lor respectivi...Am incercat eu si nu merge...Intreaba un moderator mai experimentat si intreaba-i pe dansii despre situatie.
[QUOTE=Bursuc Ioan;297538]Nu imi vad prietenii de pe facebook cand joaca sau cand joc eu nu pot sa ma sustina si invers. Va multumesc daca poate sa ma ajute cineva. Am facut si sotiei o echipa si la ea merge vede meciurile prietenilor comuni care joaca top eleven si ei pot vedea cand joaca ea , unde este problema ?
[QUOTE=Bursuc Ioan;297575]Sunteti pe servere diferite,pentru a vedea meciurile prietenilor tai,trebuie sa-ti faci alt cont,iar unul dintre ei(daca sunt toti pe acelasi server),sa-ti dea invitatie(sa joci TOP),iar voi veti fi pe acelasi server...Asta e unica solutie banuiesc...
Am patit si eu chestia asta cu un prieten, din pacate nu te poti muta pe acelasi server cu el, singura solutie e cea care ti-a spus-o SuperDunk
O sa deschid un topic pentru aceste intrebari comune, sper sa gasiti acolo raspunsurile voastre la aceste intrebari!
Cum au zis si baietii mai sus, nu sunteti pe acelasi server si din pacate momentan nu se poate face nimic.
Daca sunt cu cateva niveluri peste tine, nu ii mai afiseaza când joaca ci doar la prieteni