5-0 cu fosta echipă de pe 4... 5-0 și ieri, îmi intru în ritm
5-0 cu fosta echipă de pe 4... 5-0 și ieri, îmi intru în ritm
Locul 1 in campionat 5/5, in UCL maxim de puncte din primele 3 meciuri, in cupa eliminat in minutul 87 :|
Am jucat acasa cu locul 2. Am deschis repede scorul in minutul 7, apoi am condus cu 2-0 pana in munutul 70, cand m-a egalat in 10 minute. O echipa de scout-eri mult mai buna ca a mea, a jucat in 10 oameni din min 12, pana a intrat adversarul si l-a schimbat in minutul 81, cand deja egalase.
Cu o echipa mixta din jucatori de 4-5 stele, sper sa ma mentin in lupta pentru CL. Daca nu am sanse in a doua parte a campionatului, o sa incerc sa raman la nivelul 21...
FCN Iași
---------
Season 1 - 3 rounds
Season 2 - 2nd on Level 1
Season 3 - Level 2 League Winner, Champions League Winner, Cup finalist
Pepp Crawford - best player of my team.
Victorie grea in campionat 3-1 acasa , mi-am revenit in a doua repriza dupa ce am fost condus pana in minutu 63 parca ...bine ca am castigat intr-un final
Din cupa am iesit
In campionat stau bine, am cea mai buna echipa din punct de vedere calitativ..Sper sa iau locul 1..Ar fi prima data in 6 sezoane de cand joc
In CL o sa trec sigur de grupe!
2 meciuri castigate la limita dupa ce am revenit de la 2-0...
Prima poza - penultima etapa,cred ca ii mai trebuiau 2-3 accidentati sa fac si eu macar un egal,poza la calitate nu mai fac dar are echipa de 4 stele,eu de 5 chiar aproape 6,calitate 59,8.
Si ce nu mai pot sa inteleg,cum un jucator care ia note 7-8-9 dintr-o data incepe si ia nota 5 pe linie ?
Pentru mine e inexplicabil dar asta e top11,nu ma mai agit...merg mai departe asa cum pot.
Ma bucur doar ca nu am "hranit" si eu jocul asta asa cum multi o fac,pt ca nu se merita.
Despre clasament,va dati si voi seama din poze,in cupa merg binisor si din cate am observat joc mai bine cu echipele calitativ mai bune decat a mea,cu cele mai slabe joc mai slab...
Last edited by LeonardStefan; 11-23-2014 at 07:37 PM.