am dat si eu azi 12-0 si ii cel mai mare scor din istoria clubului
Azi si maine am 2 meciuri grele in campionat , daca le castig pe amandoua voi avea un avantaj foarte bun la castigarea campionatului
un 10-0 sec azi în campionat, mi s-au accidentat 2 jucători.. și mâine am returul din CL.. Trebe să iau un portar neapărat
Ieri am castigat 5-1 in campionat. Azi am batut 2-0 cupa dupa un o prima repriza slaba unde am fost dominat.
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Si inca unu care joaca cu 2 fundasi si de data asta nu mai erau 5 minute din meci ... nu doar ca nu mi sa facut 80% posesie da tipu mia dat si gol .... mai este valabila regula aia care iti ia 80% posesie daca joci cu 2 fundasi ?
Important ii ca am castigat dar nu mi se pare corect , eu am pierdut un meci acum mult timp cand nu stiam de regula asta
Asta nu explica nimic ... si eu aveam atunci tot 4 la mijloc , aveam ceva de genu 2-2-4-2 ( 2 DC , 1DML , 1 DMR , 2 MC , 1 ML , 1 MR , 2 ST ) si in vre-o 10 minute am primit 2 goluri pana am schimbat tactica
Vreau sa stiu doar daca sa schimbat legea aia ca poate voi folosi si eu o tactica ca adversarului de mai sus 2-1-4-1-2
Un 4.0 in cupa deja is ca si calificat in urm runda