Victorie grea cu 1-0 in campionat. Astazi am meci cu locul 2 insa din nou din cauza muncii nu voi putea fi la meci. Am um avantaj de 9 puncte, sper s-o tin tot asa pana la final.
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Victorie grea cu 1-0 in campionat. Astazi am meci cu locul 2 insa din nou din cauza muncii nu voi putea fi la meci. Am um avantaj de 9 puncte, sper s-o tin tot asa pana la final.
O victorie 2.1 si juc cel mai bun accidentat , si maine am meci in CL si imi trb o victorie ,ptr ca am luat bataie cu 2.1 ,va rog cine ma poate ajuta cu cate un tratament ptr juc ,imi mai trb 4 pag mea de fb
https://www.facebook.com/lucian.smyle
Locul 2 in campionat, eliminat din cupa si UCL raman cu sperante doar la campionat.
Primul rezultat prost din acest sezon, infrangere 2-0 acasa cu locul 2. N-am apucat sa intru inaintea meciului sa dau morale si sa inlocuiesc accidentatul. In tur i-am batut 4-0..
Victorie ieri 6-0 si azi un 7-0
View image: Screenshot 2014 12 06 11 45 02
Victorie cu 1.0 am urcat pe locul 7 :x
Si am cumparat un jucator nou
un 1-0 greu în campionat, se pare căî rămân pe 4, cu șanse la locul 2 chiar , vedem ce face în CL azi, am dat 3-0 în tur
Victorie in CL,sper sa trec cu bine si de Semifinala in campionat sunt pe primul loc la o diferenta de un punc de locul doi si diseara meci nu foarte greu dar sper sa nu apara neprevazute mai ales ca am 4 accidentati 3 CT si un MC
Victorie cu 2-0 în retur în CL, undă verde spre finală, în semifinală dau peste cineva slab, în finală e posibil să dau peste o echipă mai atre ca a mea