7-1 in campionat, maine am meciul decisiv pentru campionat cu locul 1.
Printable View
7-1 in campionat, maine am meciul decisiv pentru campionat cu locul 1.
Un 4-0 in campionat cu ultimu loc
Un 3-2 acasa in CL si inca am emotii
am batut locu 2 cu 3-0 si mam indepartat in sfarsit la 3 puncte de el
sunt 75% campion in sfarsit pentru prima data :)
2-1 in liga campionilor
1-3 in campionat
Am castigat cu 3-1 in campionat , am primit gol in minutu 1 si in 3 minute i-am dat 3 goluri mai exact 71' , 72' si 73' :) locu 2 incredibil a facut egal 3-3 cu ultimu loc si sunt la 5 puncte distanta de actualul loc 2 , deci aproape ca sunt campion :)
1-1 în campionat cu cel de pe 2.. mâine am cu cel de pe 1.. ăsta are 2 ocazii un gol.. domin și ratez ca idiotu și ăștia mă egalează... dacă joc așa pa CL ...
lam batut azi cu 5-0 pe singuru care ma batut in campionat sezonu asta cu 4-2 :)
Pierd locul 1 de 6 puncte, e normal sa ma bata cu 4-2 o echipa de pe locul 10 ?
învins cu 3-1 de cea de pe locul 1... să vedem ce facem în returul Cl sper la un egal sub 2-2 , că de bătut sigur nu-l bat..
Victorie 4-0 in campionat si m-am distantat la 6 puncte de locu 2 care sia luat bataie :) inca un campionat castigat la care nu mai speram :)
Acum sa vad ce fac in Cl , vad ca adversaru a schimbat ora meciului semn ca vrea sa ma bata , sper sa am noroc si sa fac un scor bun care sa ma califice , in tur a fost 3-2 la mine acasa
2-0 în CL, dar prețul plătit a fost mare, 2 cartonașe galbene la 2 jucători importanți.. trebe să iau un ML neapărat astă seară sau mâine de vreau ceva de la Cl
3-1pt adversar in Cl, am iesit din semifinala
Am fost spulberat in cl dupa ce am dominat prima repriza , in a doua chiar daca am avut posesia mia dat 5-0 ... :(((
A avut 5 paratde in prima repriza ...
http://i58.tinypic.com/2i0xlj7.jpg
victorie cu 2-0 in campionat
Victorie in campionat sunt la 4 puncte de locul 2,mai am un singur meci greu azi cu cel dupa locul 3 si partea proasta e ca nu voi fi prezent la meci :( . In CL am intrat in finala. Va urez multa bafta la toti!
Spre uimirea mea am iesit din CL la diferenta de un gol. In campionat sunt la departare de locul 1 la 3 puncte diferenta.
Victorie norocoasa 2-1 in campionat si deja sunt campion :)
mi-am egalat cea mai bună performanță :D un 17-0 sec :))
am castigat cu 5-4 azi si ma mentin la 5 puncte
si ultimele 2 meciuri sunt foarte usoare
Un 6-0 in campionat dar degeaba, locul 1 e la 3 puncte de mine
Attachment 33995 yeeeee :D:D
am luat CL:cool:
Attachment 33997 de departe cel mai bun jucător al echipei sezonul ăsta.. mi-a evoluat de la 84 la 88 într-un sezon... și are 25 de ani! :eek:
victorie cu 4-0 in campionat si oficial sunt campion :)
Victorie cu 4-1 in campionat, locul 2 este asigurat.
iau bătaie de la cea de pe 8 cu 2-1 .. trebe să bat mâine dacă vreau să merg în CL de pe 4 .. altfel adio CL
Din pacate am pierdut finala CL, oricum un rezultat bun scos de echipa noastra 2-1 impotriva unei echipe multe superioare noua.
eu cred ca termin pe 3 sezonul asta ,dupa iau echipa de nivel 1 :D
3-2 cu cea de pe 7, am luat locul 4 :D
Ultimul meci cu 4 - 0 , calificat pe locul 2, in cl locul 3.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...08736cb2e0.jpgsi am pierdut campionatu la 1 pct diferenta, aveam nevoie de un egal si as fi castigat la golaveraj..http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...2b04403d7a.jpg
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
am castigat cu 7-0 ultimu meci cu ultima clasata
am bagat toate rezervele si fix 2 jucatori din primu 11 au fost accidentati
am pierdut 20 pachete rosii din prostie :|
Am terminat pe 2 ,de maine iau alta echipa de nivel 1
Am terminat pe 2, in CL am iesit pe 3.
Sezonu asta vad ca voi avea ocazia sa intalnesc multi fosti adversari
Ceea ce nu inteleg eu ii cum se fac extragerile astea pentru cupa si CL , se aleg dupa ceva ? daca da cum , dupa calitate , dupa palmares , dupa ce ? ... eu am facut in asa fel incat sa am calitatea generala de 2 stele si am primit adversari si de lvl 20 eu fiind 18 ... deci cum se aleg jucatorii pentru noul sezon ca nu-mi pot da seama ...
Si ar mai fi ceva , am vazut la unii adversari din sezonu trecut , pe care iam batut , ca au castigat CL ... din asta inteleg ca nu trebuie sa ai neaparat un prim 11 foarte puternic , trebuie sa ai si o tactica buna si sfaturile antrenorului diferite fata de ce am eu.
Sunt destul de vechi aici dar vad ca inca mai am foarte multe de invatat ...
ce CL grupă am de CL =))) le dau 5-0 la fiecare.. o iau lejer :D toate au sub 78 media... eu am 84,4 acum, fără să fac transferuri , dar o cresc până diseară
loool.. de ce eu-s singuru de lvl 14 din toate grupele de CL? iar o iau la ce echipe au restu =))))