bravo
Printable View
bravo
Si eu am batut in cupa cu 0-3 la ,merg si eu mai departe.
Victorie 2-0 in cupa si 2-0 in campionat.
View image: Screenshot 2014 11 30 10 31 02
Am meci in sferturi maine
3-2 în Champions League cu un prieten, echipă bunicică, în campionat iau bătaie cu 2-1 de la o echipă mediocră
Locul 1 dupa mult timp...YUUpiiiii...:D
5-0 in CL, ne vedem in runda urmatoare!
Mam calificat in cupa chiar daca nici macar colegu care ma ajuta cu echipa nu se mai astepta
Cu ocazia asta mia propus si un nume mai bun la echipa
http://i61.tinypic.com/14to64x.jpg
http://i57.tinypic.com/4hxkz8.jpg
bravo, te-ai calificat după ce ai luat bătaie la 2 goluri în tur..frumos
Azi a fost una dintre cela mai bune zile din sezonu asta , victorie 1-3 in campionat cu locu 1 si in sfarasit i-am luat locu si victorie 1-2 in CL si sunt foarte multumit desi sunt confuz ca asta din cl in ultimele 5 minute a meciului a jucat cu 2 fundasi si nu mi sa facu 80% posesie ...
Un 0-15 sec :D
Attachment 33530
am dat si eu azi 12-0 si ii cel mai mare scor din istoria clubului :D
Azi si maine am 2 meciuri grele in campionat , daca le castig pe amandoua voi avea un avantaj foarte bun la castigarea campionatului
un 10-0 sec azi în campionat, mi s-au accidentat 2 jucători.. și mâine am returul din CL.. Trebe să iau un portar neapărat
Ieri am castigat 5-1 in campionat. Azi am batut 2-0 cupa dupa un o prima repriza slaba unde am fost dominat.
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Si inca unu care joaca cu 2 fundasi si de data asta nu mai erau 5 minute din meci ... nu doar ca nu mi sa facut 80% posesie da tipu mia dat si gol .... mai este valabila regula aia care iti ia 80% posesie daca joci cu 2 fundasi ?
Important ii ca am castigat dar nu mi se pare corect , eu am pierdut un meci acum mult timp cand nu stiam de regula asta
http://i57.tinypic.com/51f3ex.jpg
nu știu.. are mulți la mijloc
Asta nu explica nimic ... si eu aveam atunci tot 4 la mijloc , aveam ceva de genu 2-2-4-2 ( 2 DC , 1DML , 1 DMR , 2 MC , 1 ML , 1 MR , 2 ST ) si in vre-o 10 minute am primit 2 goluri pana am schimbat tactica
Vreau sa stiu doar daca sa schimbat legea aia ca poate voi folosi si eu o tactica ca adversarului de mai sus 2-1-4-1-2
Un 4.0 in cupa deja is ca si calificat in urm runda
Am iesit din cupa, dar in CL + campionat domin
Meci retur în CL azi cu un prieten, i-am dat 3-2 în tur. În campionat am cu echipa de pe 4, în tur mi-a dat un 2-0 sec, din 2 faze, eu am ratat tot meciu...
Prima infrangere in campionat din sezonu asta ... ma scos de pe locu 1 , am stat prea mult 2 etape ... si imi da mari emotii
O infrangere in campiinat 1.0
Victorie in CL cu 5-1. Avansam in finala :D
0-0 în CL merg mai departeeeeee!! Deși a ratat penalty și încă 2 ocazii, am ratat și eu 2 pe final, dar m-am calificat ! Yupii:o
Bravo bro !!!!
victorie cu 3-1 și trecem pe 4 :D la mai mare
am castigat cu 11-0 azi :)
Is pe 2 in campionat e un prieten pe 1 cu un punct in fata mea ,in cupa am facut 2-2 la mine acasa,maine oi vedea ce fac.
am ajuns in sferturi CL, campionat locul 1 , din cupa am iesit
am pierdut in cupa la penalty :((((((((((((
Victorie 8-0 azi in campionat , maine am meci usor dar dupaia urmeaza 2 meciuri grele care trebuie sa le castig neaparat ca sa raman in lupta pentru titlu :)
2-2 in cupa si merg mai departe cu scorul general de 4-2.
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
2-0 chinuit cu o echipă slabă în campionat.. în stilul ăsta aia din CL de mâine mă rupe
un 12-0 si azi :)