La fel si in grupa in champions league
Printable View
La fel si in grupa in champions league
ai făcut un meci bun cu ăla.. 2-2.. meritai victoria
Victorie cu 3-1 in campionat.
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Se pare ca sezonul asta nu merge mai deloc.. Pana acum nu am cumparat nimic. Ori sunt prea multi bagati pe jucatorii respectivi ori nu se gasesc la nivelul si serverul meu.
Echipa nu pare sa se regaseasca dupa sezonul trecut care a fost destul de bun :(
8-1 in campionat, la 21 am din nou meci greu in cupa.
Eliminat din cupa de un adversar cu un lvl mai mic ca mine si am echipa mult mai buna ca el ... nu stiu ce are echipa sezonu asta ca nu merge bine deloc ... si ii cea mai buna echipa din punct de vedere calitativ din ultimele 4-5 sezoane ...
5-0 in campionat, neinvins pana acum dar cu prestatii destul de slabe.
8-1 in campionat, maine am meci cu locul 2 trebuie sa il inving.
victorie 2-0 in cupa si-un accidentat de 11 zile pe care am consumat toate tratamentele.
Victorie 0-3 in Champions League si deja am calificarea asigurata de pe locu 1 :)
5/5 în cl.. 1-0 în ultimul meci, mă așteptam la mai mult, un 1-0 chinuit
1-4 cu locul 1... roșu în min 3 .. ăștia au 2 cornere, 1 penalty și o lovitură liberă, și din toate dau gol... eu deabea am dat unu ... m-a făcut praf :mad:
Cum se face ca echipele slabe sub nivelul de calitate na bate cu 3-0 , 2-1 , 1-1 in campionat si CL ci cu echipele foarte buna scot victorie si 1 egal in 3 meciuri. :( sa nu fie sistemul de joc
2-3 cu cea cu care joc mâine în cl.. echipă de cacao
Pierd locu 1 in campionat si trec pe 3 pe motiv ca ma bate o echipa de pe locul 10 :((
Posibil sa fie sistemul de joc , sezonu asta ii prima data in ultimele aproximativ 15 sezoane care schimb stilu si chiar dac am cea mai puternica echipa din campionat am probleme in campionat si cupa unde am fost eliminat de o echipa cu un lvl mai mic ... am tot schimbat tacticile sezonu asta si nu prea sunt multumit de randamentu echipei ... posibil sa fie si la tine aceeasi problema sau m-am mai gandit eu ca ar fi si din cauza jucatorilor ...
Am pierdut sansa sa trec pe locu 1 din cauza ca am facut egal cu locu 9 ... chiar daca am un campionat foarte usor si sunt mult peste adversari din punct de vedere calitativ nu m-ar surprinde sa pierd campionatu ...
Am dat 14 astazi, doar 14 :D
4-0 in campionat iar azi am meci cu locul 2 iar in cupa tot 4-0, ma asteptam la un meci mai greu.
Iarasi pierd in campionat si raman tot pe 3 iar in liga campionilor si cupa ies cu o victorie respectiv 2-0 , 3-1.
Victorie cu 2-0 la locul 2 si ma indepartez cu 6 puncte.
5 infrangeri ,de la echipe mai slabe ca mine 2 au fost mai bune si in rest bataie de la echipe slabe,din sezonul urmator imi iau echipa de nivel 1 .
Attachment 33462
UCL SA DUS DRAQ ,
Attachment 33461
Cupa aproape sa ies afara si de la asta..
Attachment 33463
Degeaba te chinui sa iti iei cati mai buni jucatori daca iei bataie de la niste agarici ,care + ca nu is la meci si eu prezent la meci iau bataie,vrajeala ieftina ma..
Noua Formatie :D Poate asa castig ,cu 4-4-2 nu e bine 4-3-1-2 nu e bine ,cu 4-5-1 nu e bine ,apai jucam destrabalat asa poate merge.
Attachment 33464
Victorie in campionat 1-2 cu o echipa destul de buna :)
Victorie in CL 4-0 si astept sa vad ce adversar voi avea mai departe :)
Egal in campionat2-2 si in liga campionilor 11-1 :x
locu 8 deci am ramas la acelasi nivel
foarte putin debea mam chinuit sa imi fac echipa
am facut echipa din sezonu in care am stat pe loc
sper la un loc 1 in campionat pana acum vad ca merge foarte bine am doar o infrangere si sunt pe primu loc ^_^
un 13-0 sec în campiont..
Am castigat azi cu 3-0 in campionat si mai tarziu in cupa sper sa bat ca am luat-o cu1-2
5-0 azi in campionat
2-1 ptr ei acasa la ei
Si azi 1-0 ptr mn acasa
M-am calificat in optimi !!!!:x