Iesit din cupa
Bataie in CL cu 2-1
Bataie in campionat cu 7-1 (cel mai tare din seria mea)
Un inceput bestial pentru mine :))))
Printable View
Iesit din cupa
Bataie in CL cu 2-1
Bataie in campionat cu 7-1 (cel mai tare din seria mea)
Un inceput bestial pentru mine :))))
Imi cer scuze dar ultimele zile nu am prea avut timp sa intru pe forum. Totusi, iti multumesc pentru oferta.
Victorie 5-0 cu un adversar slab. Având in vedere ca nu am fost la meci, e un scor bun. Azi am meci foarte greu in cupa cu un alt adversar de lvl 6 dar mai bun ca cel anterior, sper la un rezultat bun.. Trebuie sa imi schimb portarul numai decat, nu depaseste nota 5..
Astazi mi-am achizionat o emblema cu 10 tokene, imi place cum arata. Mi-ar mai trebui un tricou cu visiniu. :D
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...db37760c09.jpg
Edit: am reusit sa iau in seara asta un inlocuitor pt portar. Nu am avut buget de unul mai tanar si nu am lasat-o pe alta data fiindca am azi meciuri grele si nu pot juca cu un portar ce ia doar nota 5.http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...c9b6a17ef9.jpg
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Nu-i neaparat sa fie jucatoru tanar ca sa fie bun , acum 2 sezoane am avut un DC de 30 ani si a foat cel mai bun pasator din campionat si avea si multe goluri date ( nu mai stiu sigur cate ) si am mai avut jucatori la aproape 30 ani care erau mai buni ca cei tineri
1-0 in campionat (ieri) destul de greu dar tot mai bine decat un egal sau o infrangere :D
3-1 in cupa + 2 jucatori accidentati pe final 84 si 86... mda
am luat-o cu 2-1 în cupă, aștept returul
Am facut egal in campionat 2-2 acasa ... am un campionat usor , sper sa nu ma incurc
Astept meciu' din cupa contra unui adversar acceptabil :)
Joc astă seară cu cel mai tare din campionat, sper la un egal
5/5 Victorii, 2 Victorii in Campionat cu adersari foarte grei, 2-0 si 4-1, in UCL 3-1 dupa ce a fost 1-1 pana in minutul 86, iar in cupa am trecut lejer de preliminarii, am asta seara meciul din Calficari cu adversar puternic.
La mine în campionat îs 5 tari, 5 slabe și două medii... în prima etapă s-au dat doar de la 5-0 în sus.. un singur meci de 2-1.. în rest 7-0, 8-0, 9-0,... 17-0...
Doar 1-1 acasa in cupa ...
Victorie in campionat cu 4-0 iar in 20 min am meci in cupa. Noul portar a luat nota 7.
Edit: Victorie neasteptata in cupa cu 2-0. Lewandowski 1 gol si o pasa de gol pt Boateng, iar in 87 a fost cat pe ce sa facem 3-0. Note sub 7 nu au fost, pare ca echipa si-a revenit.
Attachment 33063
Cam asa arata inceputul meu de sezon pe contul de nivel 30.
Problema mea e urmatoarea si as vrea sa stiu daca ma puteti ajuta cu un sfat ceva!
Satu foarte dar foarte prost cu banii.Nu imi ajung sub nici o forma si ma imi inchipui ca asta nu e neaparat vina mea.De exemplu sezonul trecut am platit salariile jucatorilor peste 550 milioane.De unde ar trebui sa scot eu suma asta din moment ce acasa nu cred ca am mai mult de 25 de jocuri pe sezon incluzand cele 3 competitii(pt ca bine inteles din cupa iesi rapid pt ca in cupa fac ei in asa fel incat sa iti dea un adversar pe masura ta iar eu level 29 fiind sezonul trecut am avut de infruntat unul de 33,iar in champions league prinzi un donator si te spulbera).Din 25 de meciuri pe sezon in nici un caz nu se pot acoperi nici macar jumate din salariile jucatorilor,mai primesc cate 2 cred juniori iar daca juniorii nu-s valoare maxima (cu 4 sau 9 la final) nu am sanse sa i vand pentru ca la level mare numai asa se cumpara,valoare maxima si super tanar(pana in 23 ani)
In conditiile date cum sa imi permit sa imi fac echipa noua la macar 3-4 sezoane?Vreo sugestie ceva?
frumos cont! Din păcate nu te pot ajuta
am luat-o cu 2-0, jucători au făcut un meci praf... poate ne calificăm în cupă mai departe, dar în campionat nu iau nici locul 4..
castigat in campionat cu 6-0 contra unei echipe ce n-avea jucatorii asezati cum trebuie pentru meciul de azi :D
locul 2 dupa 7 sezoane in care am luat locul 1
Victorie in cupa cu 2-1.
Un început destul de slab de sezon. În campionat am strâns 5p în 3 etape, în UCL am o înfrângere, dar am meci diseară cu cea mai slabă echipă din grupă (sper să nu se întâmple vreo surpriză neplăcută), iar în cupă sunt ca şi calificat.
Vad ca stai foarte bine cu tokenii, dupa parerea mea...Ai putea sa filezi jucatorii liberi de contract daca exista asa ceva la nivelul tau si sa ii vinzi dupa..Alta optiune nu vad, decat sa cumperi bani cu tokeni ..
Iata si ce inceput "SENZATIONAL" am avut eu >.<Attachment 33097
Inceput perfect de sezon
3 victorii - niciun gol primit
Liga Campionilor - un meci jucat si castigat
Cupa - am trecut de primul tur, la al doilea am castigat cu 4-0 in deplasare
Bafta tuturor !
Victorie in campionat 3-0
Astept meciu din CL :)
12-1 golaveraju liga campionilor după 2 etape
Victorie cu 4-1 in UCL deja 6 puncte din primele 2 meciuri.
Sunt la nivelul 32 si de la inceputul sezonului nu am gasit la licitatii nici un jucator de nivel 179. Stie cineva de ce ? Am gasit 2, 3 de nivel 175 si intru de cel putin 10 ori pe zi .
Poate nu are nimeni de vânzare.. La nivel mare sunt puțini playeri, deci puțini jucători... La un moment dat vor apărea și de cât vrei tu
Joc de aproape 3 ani si nu am intalnit asa ceva , plus ca am prieteni la care apar multi jucatori de nivelul meu .
Cupa asta ma evita mereu ,am un ghinion de moare lumea.
Am luat 3 rosii.
Attachment 33121
O noua victorie in CL si sunt lider , deci ii bine :)
Victorie in campionat 3-1 cu un adversar foarte puternic, inceput excelent de sezon 8/8
4-0 cu o echipă slabăă... din 26 șuturi 6 pe poartă.. mâine nu dau eu două goluri în cupă să mă calific...
2 am si eu nevoie..
Victorie 5-0 in campionat. Astazi am la 10 meci in cupa si nu voi putea fi on, sper la un rezultat bun. In tur am castigat cu 2-0 insa au o echipa mult mai buna, se poate intampla orice.
Sunt lider in Cl campionat si Cupa :)
bătut cu 3-0 în retur în cupă.. praf
tur
Attachment 33143
retur
Attachment 33144