Egal in cupa 4-4, am condus cu 4-1 pana in min 70. Merg mai departe cu scorul general 6-4.
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Printable View
Egal in cupa 4-4, am condus cu 4-1 pana in min 70. Merg mai departe cu scorul general 6-4.
Victorie in campionat 6-0 cu o echipa slaba :)
Victorie in Campionat cu 4-0 in deplasare
4 etape fara gol primit
Anul ăsta promovez dar nu cred că prind Champions League
E pai ce draq chiar crede ca merge asa ,revansa in cupa dupa 5-3
Attachment 33157
Calificat mai departe in cupa dupa victoria de azi , 0-5 :)
O zi aproape perfecta pentru noi, 11-0 in Liga si 5-1 in CUPA unde merge mai departe cu un 7-1 la general!
Attachment 33171Inceputul de campionat senzational continua.
42 de goluri date in 4 etapte,0 luate,golgheterul campionatului vine de la echipa mea si are 17 goluri in 4 etape.
In Champions League la fel de bine,9 goluri in 2 etape.
In Cupa dupa un 1-1 in deplasare am batut in retur cu 3-1 un jucator de level 32(2 levele peste mine).
Anul asta sper la tripla incoronare insa ma voi isbi sigur de logica jocului,cel putin in cupa,joc ce ma va pune sa joc cu vreun jucator de level 35+.
Lol.... Bravo!!
Cam asa stau eu pana in prezent
Attachment 33186
Attachment 33187
Attachment 33188
bravo :D eu eliminat în cupă, în campionat paletă, dar în Championjs League 3 din 3 , 16-2 golaveraj :D
Eu am meci greu in seara asta in champions league ,e mai bun ca mine !
îl faci
victorie neasteptata cu un scor neasteptat. 4-0 Acasa la locul 3, a avut 13% posesie dar n-a contat. Ieri am castigat 3-0 impotriva locului 4. Sper la minim un loc 2 sezonul acesta.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...32b0f86318.jpg
Bravo!
Aproape eliminat din cupa dupa ce mi-am luat bataie cu 0-2 acasa de la unu cu un lvl mai mic care nu a urmarit meciu ... am avut degeaba 63% posesie ... poate voi avea un mare noroc in runda a doua dar nu voi putea urmari meciu din pacate ...
5-0 cu fosta echipă de pe 4... 5-0 și ieri, îmi intru în ritm :D
Locul 1 in campionat 5/5, in UCL maxim de puncte din primele 3 meciuri, in cupa eliminat in minutul 87 :|
Am jucat acasa cu locul 2. Am deschis repede scorul in minutul 7, apoi am condus cu 2-0 pana in munutul 70, cand m-a egalat in 10 minute. O echipa de scout-eri mult mai buna ca a mea, a jucat in 10 oameni din min 12, pana a intrat adversarul si l-a schimbat in minutul 81, cand deja egalase.
Cu o echipa mixta din jucatori de 4-5 stele, sper sa ma mentin in lupta pentru CL. Daca nu am sanse in a doua parte a campionatului, o sa incerc sa raman la nivelul 21...
Victorie grea in campionat 3-1 acasa , mi-am revenit in a doua repriza dupa ce am fost condus pana in minutu 63 parca ...bine ca am castigat intr-un final :)
Din cupa am iesit
In campionat stau bine, am cea mai buna echipa din punct de vedere calitativ..Sper sa iau locul 1..Ar fi prima data in 6 sezoane de cand joc
In CL o sa trec sigur de grupe!
EU am luat bataie cu 5-0 in champions league
2 meciuri castigate la limita dupa ce am revenit de la 2-0...
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...db&oe=5511A9F2
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...e0&oe=551E9510
frumos , bravo
Prima poza - penultima etapa,cred ca ii mai trebuiau 2-3 accidentati sa fac si eu macar un egal,poza la calitate nu mai fac dar are echipa de 4 stele,eu de 5 chiar aproape 6,calitate 59,8.
Si ce nu mai pot sa inteleg,cum un jucator care ia note 7-8-9 dintr-o data incepe si ia nota 5 pe linie ?
Pentru mine e inexplicabil dar asta e top11,nu ma mai agit...merg mai departe asa cum pot.
Ma bucur doar ca nu am "hranit" si eu jocul asta asa cum multi o fac,pt ca nu se merita.
Despre clasament,va dati si voi seama din poze,in cupa merg binisor si din cate am observat joc mai bine cu echipele calitativ mai bune decat a mea,cu cele mai slabe joc mai slab...
Bravo!
Victorie 4-0 campionat si 1-0 cupa.
Victorie cu 4-1 in UCL, primu loc in grupa dupa 4 meciuri, maxim de puncte.
1-1 in cupa la el acasa , in campionat am diseara
5-0 în Champions League ... 21-2 golaveraj după 4 meciuri.. doar 4 echipe au dat peste 10 goluri, eu fiind prima :D și mai e doar o echipă cu 2 goluri luate.. deci cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Champions League... În campionat am diseară
stai bine de tot ,eu am meci greu in champions league in seara asta ,am luat bataie cu 5-0 acasa la el .
si ce formatie cocosata are..
Attachment 33281
In campionat o duc bine ,dar ludo ala are echipa foarte buna are aproape toti jucatori de 6 stele.
Attachment 33282
La mine e invers după cum se vede :D
Egal in Cl 2-2 acasa ... nu stiu ce am cu meciurile astea de acasa ...
In campionat chiar daca din punct de vedere calitativ as fi cel mai favorit la titlu cred ca voi avea probleme mari ...
Am concurenta sezonul asta in campionat... e unu bun rau