Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 41 to 50 of 64
Like Tree6Likes

Thread: CONCURS - Set complet BOCA JUNIORS

Champion SuperDunk's Avatar
    Sunt acum abonat...Am dat subscribe..si apropo numai cei activi momentan intra in extragere sau si cei inactivi pe forum????

Famous A R R O W's Avatar
    îi bagă pe toți.. și vezi că o să câștige unu ce intră din an în Paști, asta mi se pare foarte incorect față de ce activi

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by A R R O W View Post
    îi bagă pe toți.. și vezi că o să câștige unu ce intră din an în Paști, asta mi se pare foarte incorect față de ce activi
    Sper sa nu faca lucrul acesta...sa-i aleaga pe cei mai activi,nu pe cei din paste in craciun...

Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Sper sa nu faca lucrul acesta...sa-i aleaga pe cei mai activi,nu pe cei din paste in craciun...
    de-ar fi așa

Apprentice Budau Ciprian's Avatar
    Intra unu care are 1 post pe forum da subscribe si a luat premiu

Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Sunt acum abonat...Am dat subscribe..si apropo numai cei activi momentan intra in extragere sau si cei inactivi pe forum????
    Concursul n-are legatura directa cu forumul, sunt deja peste 160+ persoane care sunt inscrise. Toate persoanele care au dat subscribe, intra in "tombola".
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Quote Originally Posted by A R R O W View Post
    Pe forum am postat doar in idea de a informa cat mai multa lume, activitatea pe forum nu este relevanta la acest concurs.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Apprentice Akaelite Ionutz's Avatar
    Cand se anunta castigatorul, il vei numi prin random.org ? Poti face si un video ?

Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Pe forum am postat doar in idea de a informa cat mai multa lume, activitatea pe forum nu este relevanta la acest concurs.
    frumos!

Quote Originally Posted by Akaelite Ionutz View Post
    Cand se anunta castigatorul, il vei numi prin random.org ? Poti face si un video ?
    Castigatorul o sa fie ales pe random.org cat despre video, nu, am renuntat de mult sa mai facem videouri la castigatori. La sugestia lui ModRomania si la alegerea voastra am decis sa fac acel video pt. forum deoarece este o comunitate noua si vrem sa eliminam suspiciunile.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast