Originally Posted by
Ionut Craciun M
Salutare, inca de la inceputul nivelului 14 ne comfruntam cu o mare problema la echipa. pur si simplu nici un jucator nu este cumparat de restul managerilor de pe top. eu acum daca intru sa cumpar un jucator de 84 sau 89 pierd 50 tokeni si tot nu il cumpar adica se liciteaza foarte mult. eu ierzi, azi si acum am un jucator de 18 ani 74 si pur si simplu nu il cumpara nimeni, inca de la inceputul campionatului am incercat sa vand jucatori de 79 sau 84 sau jucatori 81,82 intelegeti voi si nimeni, nici un jucator nu mi-au cumparat. in aceleasi timp eu pierdeam 15 tokeni pentru alti jucatori. ce se intampla? ii rog pe moderatori daca exista pe aici sa transmita aceasta problema la suport. nu stiu destula engleza pentru a traduce asta la suport. ms si sper sa se rezolve macar sezonul viitor ca sezonul asta stau ca prosti bag bani in joc imi cumpar jucatori de la agent iar jocul nu ma lasa sa imi vand jucatorii mei de care nu mai am nevoie. am ajuns sa cumpar tokeni ca sa cumpar bani pentru a concedia jucatori pentur a face loc de altii buni. rusine.