De când au zis ăștia că au băgat echipamentele și stema lui Juvenuts, ele au dispărut ) sau doar eu nu le văd?
Originally Posted by A R R O W De când au zis ăștia că au băgat echipamentele și stema lui Juvenuts, ele au dispărut ) sau doar eu nu le văd? Si eu am postat la fel...)))) Uita-te pe forumul englez...
Originally Posted by SuperDunk Si eu am postat la fel...)))) Uita-te pe forumul englez... am văzut după ce am postat ^_^
Am observat si eu chestia asta, o fi doar o eroare de sistem.
Originally Posted by Zaharia Cristian Am observat si eu chestia asta, o fi doar o eroare de sistem. să sperăm
nici eu nu le mai vad
Nici Budau nu le mai are pe el, poate le-a schimbat , poate i le-au luat odată cu scoaterea lor din magazin , cine știe
Originally Posted by A R R O W Nici Budau nu le mai are pe el, poate le-a schimbat , poate i le-au luat odată cu scoaterea lor din magazin , cine știe O fi fost gresit raspunsul corect din concurs...
Originally Posted by SuperDunk O fi fost gresit raspunsul corect din concurs... Nu creed. Ar fi ceva ))
Originally Posted by A R R O W Nu creed. Ar fi ceva )) Sa puna Bayern...Castig si eu ceva...
Forum Rules