Results 1 to 10 of 38

Thread: CONCURS - Etichetează şi câştigă!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous A R R O W's Avatar
    scrii o parte din numele persoanei , și-ți va da facebooku niște nume din lista ta care conțin ce ai scris tu, dai click pe unu din ele

Banned
    Quote Originally Posted by A R R O W View Post
    scrii o parte din numele persoanei , și-ți va da facebooku niște nume din lista ta care conțin ce ai scris tu, dai click pe unu din ele
    multumesc pentru raspuns
    nu am inteles partea asta ( Acum aveţi şansa prin intermediul paginii Orlova FC să faceţi un gest frumos şi să oferiţi cadou un tricou oficial unui prieten. ) ce trebuie sa facem sa trimitem un tricou oficial celui care il etichetam ? sau cel pe care il etichetam castiga ?

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionut Gheorghita View Post
    multumesc pentru raspuns
    nu am inteles partea asta ( Acum aveţi şansa prin intermediul paginii Orlova FC să faceţi un gest frumos şi să oferiţi cadou un tricou oficial unui prieten. ) ce trebuie sa facem sa trimitem un tricou oficial celui care il etichetam ? sau cel pe care il etichetam castiga ?
    Ba omule...tu da un tag la un prieten si posibil ca acesta sa primeasca un tricou oficial....ai inteles?????

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionut Gheorghita View Post
    multumesc pentru raspuns
    Tot ce trebuie sa faci este sa dai tag unui prieten, iar acel prieten are sansa sa castige un tricou oficial.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook