Cum sa iau ma bataie de la asta de pe locu 10 ... nu pot sa-mi dau seama ce se intampla ((
Daca mai iau o bataie perd si locu 3 (( si problema e ca mai am un meci greu cu locu 4 , in tur debea iam dat 3-2 , daca eu iau bataie de la astea cu asta sigur pierd
Stiu ca se mai intampla si m-am obisnuit sa mi se mai intample chestii dinastea din cand in cand da deja ii a doua zi la rand si sezonu asta ii a 4-a oara , degeaba am castigat eu cu astea de pe locu 1 si 2 daca iau bataie de la astea de la coada clasamentului
Acum sper sa raman pe locu 3 , asta e si obiectivu din fiecare sezon ori in primi 3 ori retrogradare ... daca termin pe locu 4 sau 5 sezonu asta am stricat tot palmaresu
Eu is la 6 puncte de locul 2 si cu un meci mai putin
La asta ma refeream si eu cand am zis ca nu-mi dau seama ce sa intamplat ...
Acum 2 etape am batut locu 1 , ieri am luat bataie de la locu 9 si azi de la locu 10 ... maine am cu locu 7 care si el ii slab , dupaia cu fostu loc 4 ( acum ii 5 ) si ii un meci foarte greu , in ultima etapa am cu locu 8 , sper sa raman pe 3 ...
Calficat in finala UCL, dupa 5-0 in tur si 1-1 in retur.
@ Bogdan Astefanei
Ai jucat meciul cu pricina ? Am observat ca daca nu joci meciul apar mai des bombe cu echipe mai slab cotate.
Bravo!