Quote Originally Posted by Zaharia Cristian View Post
La intrebarea numaru 1 mi se pare o chestie ciudata, avand in vedere ca doar primele 7 promoveaza.
Uite ce poti face cu antrenament si cu pachete verzi, tin sa mentionez ca l-am cumparat cand aveam 18 ani si calitate 97 fara abilitate speciala.
Ai dezvoltat foarte frumos jucatorul probabil ti-au trebuit aproximativ 150 - 170 puncte de abilitate ca sa il faci asa , sa dezvoltat repede dar cate pachete verzi ai bagat in el aproximativ

Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
Salut, s-au facut ceva modificari la joc si mai nou daca nu sunt suficiente echipe pentru a crea o liga, este posibil sa promoveze si locurile 8,9 si ca sa-ti raspund la a doua intrebare, nu-i nimic suspect, sunt mii de jucatori care au echipe de genul, cel mai probabil i-a crescut sau i-a cumparat de la impresar. In functie de campionatul in care joci, este posibil sa cumperi si jucatori de 7 stele de la impresar.
Interesant , in felu asta cred ca se evita problema cu adversarii de lvl mai mare in acelasi campionat , oare daca promovezi de pe locu 8 sau 9 la trofee iti arata locu 8 sau 9 sau nu arata nimic dar promovezi
Interesanta si partea cu jucatorii de 7 stele de la impresar tot 50 T costa sau te referi la jucatorii carora le mai trebuie 2-3 puncte pentru a saptea stea