Victorie greu obtinuta azi in campionat 1-0 cu fostu loc 3 , cred ca pentru prima data in sezonu asta 3 jucatori au luat nota 6 in acelasi meci ... maine am maci cu locu 13 si sper sa nu am emotii , locu 2 castiga fara probleme de cateva etape ...
Victorie greu obtinuta azi in campionat 1-0 cu fostu loc 3 , cred ca pentru prima data in sezonu asta 3 jucatori au luat nota 6 in acelasi meci ... maine am maci cu locu 13 si sper sa nu am emotii , locu 2 castiga fara probleme de cateva etape ...
Am invatat ca e foarte greu sa cuceresti cele 3 trofee in acelasi sezon chair dak ai toata echipa de 6 stele
locul 1 campionat, cupa castigata, iar in CL (rusine) nu am trecut de grupe
nivel 17
buget 750 mil
o sa incerc tactici noi
castigarea campionatului si o evolutie cat mai indelungata in CL si Cupa
Bun. Victorie in campionat si champions league: 5-2 (acasa) respectiv 1-2 (deplasare. Totusi, nu stiu cum am reusit sa nu fiu prezent la niciun meci. Stiam la ce ora se vor juca, dar...se vede ca sunt in sesiune. Uit tot=)).
Tocmai ce m-am uitat peste niste chestii. Fostul lider al campionatului a luat iar bataie. Total neasteptat. Chiar imi pare rau. Singura data cand am avut emotii pentru trofeu. Pacat ca a durat prea putin perioada asta, Nu avea nicio infrangere pana in etapa a 14.
Am sa postez si ultimul rezultat al adversarului despre care vorbesc, anume LeeSin Team. Ca sa vedeti cat ghinion are omul.
Last edited by Beldea Alexandru; 01-29-2015 at 08:05 PM.
Chiar ca-i mare ghinion , de la 3-0 la 3-4 ... cred ca spargeam tastatura )
Azi am facut egal in UCl ,scor 3-3 ! Un meci foarte deschis !
Iar in campionat o victorie destul de grea cu 1-0 !
Ne mentinem pe 2 in acest moment !
Am batut 2-0 in cl la mne acasa...dar am luat-o cu 4-2 in camp...is la 2 pct de primul loc
In UCL am bătut acasă cu 4-1 si am luat gol din prostia mea introducând in a doua repriza un fundaș si un mijlocaș mult mai slabi. Având 4-0 am vrut sa menajez un mic jucătorii buni. Si fundașul greșind o pase pe final de meci au reușit sa marcheze. Iar in campionat mercand brici având deja 6 puncte avans