2-2 in campionat si coboram pe 4 !
Infrangere in UCL cu scorul de 3-0 ! Nu am urmarit meciul si am avut si un accidentat ! Se pare ca ne oprim in semifinale
1-1 in deplasare la locul 4 si eu raman pe 6. Urmeaza mai tarziu meciul in LC cu un adversar super puternic.
2-0 cu locul 7...scurt si la obiect
In campionat am meci cu liderul,cu lotul de la impresar Prevad inca o infrangere )
Am fost invins 2-1 in Champions League , a fost un meci echilibrat dar meritam ceva mai mult , posesia a fost egala dar am avut ocazii mai clare ca el ... am ratat de 2 ori singur cu portaru , am avut 4 suturi pe poarta mai mult ca el si el a avut 2 parade mai mult ca mine.
Inca ramane speranta in meciu de acasa chiar daca in meciurile de acasa am observat ca am rezultate mai slabe decat meciurile din deplasare.
In campionat am cu locu 7 si teoretic ar trebui sa castig , acum sa vedem ce va fi
Victorie incredibila in campionat cu liderul 2-0 la el acasa !
Meh. Doua infrangeri din doua. 2-3 acasa cu locul 5 si 2-4 tot acasa in Champions League. Pa-pa CL si-s aproape sa pierd si locul 1. Great!
If you don't stand for something, you'll fall for everything.
Victorie chinuita in campionat 2-1 , a inscris inca din minutu 1' si credeam ca va fi usor , debea in minutu 88' am reusit sa dau golu victoriei si am fost salvat de portar de 8 ori , important ii ca am castigat
Locurile 2 si 3 au avut meci direct si au remizat 1-1 , locu 4 a fost invins si " daca " castig maine cu ultimu loc deja sunt campion