Victorie cu 5-0 in campionat,dar ramanem tot pe 4![]()
victorie 6-0 cu ultima clasata. meci usor
Victorie aseara cu 3-0. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca echipa joaca rau de tot. In ultimele 5 meciuri au luat cu totii note mici, au dat putine goluri si au incasat cat pentru tot sezonul. Forma naspa. Real life problems. Succes tuturor celor care se bat pentru Campionat/Cupa/CL!
If you don't stand for something, you'll fall for everything.
Victorie in camp cu 5-0 si urc pe primul loc la un punct de locurile 2-3...azi meci greu in returul cl dupa 0-0 in tur la el si meci f greu in camp cu locul 5 , dar care are un lot extrem de bun si e prezent tot timpul la meci![]()
Revenire frumoasa in CL dupa ce am pierdut cu 4-2 acasa. Victorie cu 2-0 in deplasare, capat de drum pentru F.C. Zippo. Pacat ca nu am apucat fiu prezent la meciul din tur, poate eu mergeam in finala. Asta-i viata. Felicitari adversarului.
If you don't stand for something, you'll fall for everything.
Victorie cu 1-0 in cl si m-am calificat in finala dupa un 1-0 la general...mi s-a accidentat unul dintre cei mai buni jucatori..dar s-a meritat
VIctorie in UCL cu 4-3 ! Am avut 3-0 dar am fost egalati si dupa in minutul 83 am dat golul victoriei !Insa aici ne oprim,poate vom face mai multe sezonul urmator
![]()