407Likes
-
Apprentice
nu poti juca top eleven fara facebook .
daca iti sti e-mail.ul ( sau nr de telefon ) si parola de la facebook , poti sa intri pe facebook de pe alt telefon ( sau pe PC ) si te conectezi iar pe top eleven dupa ce esti logat pe facebook
-
cand am intrat m.a intrebat daca vreau sa ma conectez cu facebook .. si am dat pe nu acum .. si mia dat un cont de la 0 .. si daca dau logheaza cu fb imi intra normal pe contu de fb .
-
infrangere 0-2 la lider, raman pe 6
-
Pro
Am fost eliminat din CL dupa ce am fost invins cu 3-1 acasa , 5-2 la general ... se cunoaste diferenta jucatorilor de la impresar 
Ii a 5 - a oara cand termin pe 3 in CL
-
După un 2-0 acasă si un 1-1 in deplasare mi-am rezervat un loc in finala UCL. Si am picat cu cel care a fost pe locul doi in grupa cu mine. Insa el a mai îmbunătățire echipa.fiind mai bun in aceste momente decat mine. Oricum aștept meciul. Mingea e rotunda si orice sa poate întâmpla.
-
Famous
2-2 cu locul 4 în campionat, adio titlu
încă avem 6 puncte avans față de locul 3
-
0-0 cu locul 7. Meci slab
-
1-1 cu locu 8,acum nu ma pot apropia de locul 1(eu fiind pe 2)Sper ca sezonul viitor echipa sa isi faca treaba pentru ca nu mai fac niciun transfer
-
ma opresc si in LC dupa 0-2 si 0-3. prea bun adversarul. nu am avut nici o sansa.
-
Pro
Am avut o zi nasoala azi am luat bataie si in campionat tot cu 3-1 si tot acasa ...oricum nu mai conteaza daca pierd sau castig in campionat 
Dar uitati ce lupta pentru promovare se da intre 7 echipe pentru 3 locuri