Cu o singura exceptie am in campionat adversari de 4 si 5 stele cu echipe foarte bune si cu rezultate pe masura in sezonul trecut. Slabe sanse sa reusesc ceva sezonul asta...
2-2 acasa in primul meci de campionat cu o echipa de acelasi nivel (35.4) dupa o partida echilibrata. Am fost egalat in minutul 83 , la putin timp dupa ce adversarul a intrat sa vada meciul...Pe seara urmeaza meci in Liga unde ar trebui sa fie mult mai usor.
Victorie 3-0 in primu meci din CL , pana acum imi place cum joaca echipa 14 suturi pe poarta din 21 , ma disperat portaru advers cu 8 parade ...
Adversarii din campionat is acceptabili , ma voi reintalni cu locu 2 din sezonu trecut
încă un campionat foarte puternic.. majoritatea echipelor au media peste 90 (5 stele pentru nivelul meu) și cu greu voi reuși să fac ceva, mă voi reîntâlni cu locurile 1 , 2 și 6 din sezonul trecut ..
în CL e o grupă destul de ok, nu-s cel mai tare nici cel mai slab, unul dintre adversari e cel ce m-a scos sezonul trecut din cupă
La mne in camp is cel mai slab ) am calitatea medie de 101,5 (5 stele) iar restul au peste mne si in + au si cate 1 ,2,3 sau 4 recunoscuti :O...sa vedem cum ma descurc
3-0 în meciu de CL, tactica 4-2-3-1 merge de minune, dar mă enervează că la fiecare fault iau galben... am luat 3 azi... măcar nu a dat roșu ca ieri în cupă
Am batut greu in cl 2-1 astept meciul din campionat ...calificat in cupa in turul urmator dupa 2-3 in deplasare si 0-1 acasa la mne
6-0 in liga , dar m-am ales cu 2 accidentati, unul culmea, dupa ce a fost tras de tricou