Felicitari! Ai castigat lejer campionatul @Dorin. Si eu am incheiat pe primul loc, echipa a castigat cu 9-0, B.Alex a marcat de 3 ori, ajungand la 100 de goluri in 2 sezoane. Bravo lui.
Felicitari! Ai castigat lejer campionatul @Dorin. Si eu am incheiat pe primul loc, echipa a castigat cu 9-0, B.Alex a marcat de 3 ori, ajungand la 100 de goluri in 2 sezoane. Bravo lui.
If you don't stand for something, you'll fall for everything.
Infrangere in ultima etapa 4-2 , am incercat sa-l ajut sa promoveze dar a terminat pe 8 din nefericire , pacat de el , l-am vazut mai mereu urmarind meciurile ...
Asta a fost al 2-lea cel mai bun sezon a meu , am castigat Cupa si Campionatu iar in Champions League locu 3
Wow ce super-atacant ai , SuperStratila
Cam asa arata situatia financiara a clubului la sfarsitu sezonului
Azi am vandut un atacant de 31 ani , am dat din greseala pe " Vinde " in loc de " Demite " si cand intru peste vre-o cateva ore am avut o mare surpriza
mersi. . dar nu am reusit sa mi fac o echipa omogena ..
in sezonul urmator sper sa pun mana pe 2 mc de calitate , sa ma pot baza pe ei
cum reusiti sa obtineti de la atacanti randament maxim ??
eu sezonul asta am rotit 7-8 atacanti fara sa obtin rezultate bune
golgheterul meu este un ML cu 25 goluri asta este singurul care l am folosit meci de meci
Doar locul 4 in campionat pentru mine, sper la ceva mai bun sezonu viitor, in ucl am fost eliminat in sferturi, iar in cupa am castigat locul 2. Asta e mergem inainte.
E o nebunie totala pe serverul meu; ajung si la 10-15 runde in licitatie pentru un jucator de 4 stele
Asta la nivelul 3