învis cu 3-2 de echipa de pe 9, se pare că voi avea soarta sezonului trecut.. tur bun , retur foarte prost
Originally Posted by A R R O W învis cu 3-2 de echipa de pe 9, se pare că voi avea soarta sezonului trecut.. tur bun , retur foarte prost Nasol,sper sa iti revii repede In seara asta si eu am meci greu in CL
Originally Posted by Stratila Alexandru Nasol,sper sa iti revii repede In seara asta si eu am meci greu in CL a avut 3 ocazii și 3 goluri.. cel mai prost meci făcut de echipa mea până acum ..
Originally Posted by A R R O W a avut 3 ocazii și 3 goluri.. cel mai prost meci făcut de echipa mea până acum .. Se mai intampla ! Nu esti singurul ! Asa am patit si eu la inceputul sezonului,ma chinuiam sa scot un egal cu o echipa jalnica
Originally Posted by Stratila Alexandru Se mai intampla ! Nu esti singurul ! Asa am patit si eu la inceputul sezonului,ma chinuiam sa scot un egal cu o echipa jalnica Știu, dar măcar am rămas pe 3
Originally Posted by A R R O W Știu, dar măcar am rămas pe 3 Asta e bine ! Am reusit sa inving in CL cu 2-0 ,desi am avut un jucator eliminat
Forum Rules