Originally Posted by Madalin Florin As dori si eu toppatru7. Multumesc Astept un mesaj pe privat cu adresa ta de FB pt. ati oferi premiul!
Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook
DONAŢIE CURENTĂ Persoanele care doresc acest articol sunt rugate să lase un mesaj cu textul "doresc toppatru 3".
Doresc toppatru 3
doresc toppatru 3
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Astept un mesaj pe privat cu adresa ta de FB pt. ati oferi premiul! https://www.facebook.com/Madalin.Flo
doresc topzero4
Last edited by Andrei Petcu; 03-11-2015 at 06:52 PM.
Originally Posted by Dranca Paul Andrei Doresc toppatru 3 Un mesaj pe privat cu adresa de FB, pt. ati oferi tricoul, bafta!
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Un mesaj pe privat cu adresa de FB, pt. ati oferi tricoul, bafta! Ți-am dat deja accept
Originally Posted by Dranca Paul Andrei Ți-am dat deja accept Ti-am trimis eu tricoul, bafta si multumim ca te-ai inscris!
Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Astept un mesaj pe privat cu adresa ta de FB pt. ati oferi premiul! Am dat accept dar nu am primit inca tricoul
Forum Rules