Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Akaelite Ionutz şi Human, v-am trimis deja cadoul, dacă am omis pe cineva aştept un mesaj nou, mulţumesc. Mersi,am primit emblema
Doresc em TopZero.
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Tricouri care nu mai sunt disponibile: em toppatru; topdoi 2; em topzero Doresc topdoi 2
Originally Posted by Ștefan Tomescu Doresc topdoi 2 Uita-te mai sus, ai dat quote, topdoi 2 nu mai este disponibil. Acel articol deja a fost trimis catre A. Ionut.
Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook
Originally Posted by snakkke doresc em topzero Câştigătorul articolului EM TOPZERO este Snakkke, aşteptăm un mesaj pe privat cu adresa ta de FB.
Am primit emblema. Multumesc.
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Uita-te mai sus, ai dat quote, topdoi 2 nu mai este disponibil. Acel articol deja a fost trimis catre A. Ionut. Bun. Greseala mea. Puteti sterge posturile mele de pana acum. Sper ca acest premiu sa fie disponibil. Doresc toptrei4.
DONAŢIE CURENTĂ Persoanele care doresc acest articol sunt rugate să lase un mesaj cu textul "doresc topzero 1".
Last edited by PricopGeorgeCătălin; 01-28-2015 at 10:20 PM.
Originally Posted by Ștefan Tomescu Bun. Greseala mea. Puteti sterge posturile mele de pana acum. Sper ca acest premiu sa fie disponibil. Doresc toptrei4. Da este disponibil, astept un mesaj pe privat cu adresa ta de FB.
Originally Posted by Righel Serban salut, as dori si eu toptrei 3 daca mai este disponibil. Doar cei cu 200 de postari pe forum pot face o cerere directa.
Forum Rules