Originally Posted by redandblue doresc si eu toppatru 2 Mai cu intarziere dar au ajuns cu bine!
Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin DONAŢIE CURENTĂ Persoanele care doresc acest articol sunt rugate să lase un mesaj cu textul "doresc topzero 1". Trimitem acest tricou la prima persoană care-l doreşte, baftă!
doresc topzero 1
Doresc topzero 1
Originally Posted by snakkke doresc topzero 1 Ok, un PM cu adresa de FB, nu-s sigur daca o mai am. EDIT: Nu mai trebuie, ti-am trimis deja!
Last edited by PricopGeorgeCătălin; 02-13-2015 at 01:37 PM.
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin ti-am trimis! primit. multumesc
Originally Posted by snakkke primit. multumesc Cu placere si te mai asteptam, in curand o sa oferim si alte articole. PS: O sa scoatem limita de posturi!
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin DONAŢIE CURENTĂ Persoanele care doresc acest articol sunt rugate să lase un mesaj cu textul "doresc topunu 1". Articol nou, cine doreşte, cine pofteşte? PS: Nu există limită de posturi, oricine poate să se înscrie pt. acest tricou.
doresc topunu 1
Originally Posted by Floryk doresc topunu 1 Astept un mesaj pe privat cu adresa ta de FB.
Forum Rules