Originally Posted by Bogdan Astefanei Da alai condu de unde iti voi trimite premiul , ti-am trimis premiul si pentru Concurs --- Nr. 5 --- S2 Confirm primirea . scuze da sunt de pe tel si nu pot face poza sa o postez aici
Originally Posted by Voicu Marian Adrian Ok..atunci orice sigla ce se poate Daca mai ai vreuna Cele 2 embleme sunt la alegerea celor de pe locu 2 care au raspuns corect la concurs , restu participantilor pot alege un tricou la alegere
Accepți refuzuri?
Acesta daca se poate!
Originally Posted by A R R O W Accepți refuzuri? Daca nu esti interesat de nici un articol din imagine nu-i nici o problema. Dar daca te razgandesti pana duminica lasi un reply aici
Originally Posted by Voicu Marian Adrian Acesta daca se poate! Ti-am trimis cerere de prietenie , in caz ca nu ai primit cerere da-mi tu link cu adresa de facebook
Salut,As dori tricoul 10 si 14,embleme am,mersi
Originally Posted by Bogdan Astefanei Daca nu esti interesat de nici un articol din imagine nu-i nici o problema. Dar daca te razgandesti pana duminica lasi un reply aici nu e că nu-s interesat , doar că majoritatea le am deja
Originally Posted by Bogdan Astefanei Ti-am trimis cerere de prietenie , in caz ca nu ai primit cerere da-mi tu link cu adresa de facebook Am dat !
As dorii si eu tricoul nr 14 daca se poate
Forum Rules